Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στην Πόλη για το 7.56! #Playmaker

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker κάνει ποδαρικό στη «διαβολοβδομάδα» με προγνωστικά Euroleague, ποντάροντας στις αναμετρήσεις της Κωνσταντινούπολης.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν και δε θα μπορούσαμε να μην έχουμε προγνωστικά Euroleague. Το ενδιαφέρον μου στρέφεται στην Κωνσταντινούπολη, ποντάροντας σε μονά και δυάδα βόμβα!

Προγνωστικά Euroleague: Να κάνει σεφτέ

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Εφές με τη Βιλερμπάν. Οι δυο ομάδες έχουν ξεκινήσει με δυο ήττες, όμως σε καμία περίπτωση δεν είχαν το ίδιο δύσκολο έργο. Η Εφές αντιμετώπισε τις μεγάλες της Ισπανίας. Ηττήθηκε στη Βαρκελώνη από την Μπάρτσα, αν και το πάλεψε για τρία δεκάλεπτα και στη συνέχεια γνώρισε την ήττα εντός έδρας από μια διαστημική Ρεάλ. Από την άλλη, η Βιλερμπάν έχασε από Ερυθρό Αστέρα εκτός και Παρτιζάν εντός, χωρίς να προβάλλει καμία αντίσταση και η εικόνα της εντός και εκτός συνόρων δείχνει πως δύσκολα θα αποφύγει τις τελευταίες θέσεις. Ποιοτικά υπερέχουν οι Τούρκοι και θεωρώ πως θα δούμε έναν εύκολο άσο.

Ντέρμπι μεταξύ ανέτοιμων

Κλείνουμε με το παιχνίδι της Φενέρ με τον Παναθηναϊκό. Καμία από τις δυο ομάδες δεν εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής. Η Φενέρ νίκησε με τα χίλια ζόρια την Αρμάνι στην πρεμιέρα και ηττήθηκε από τη Βαλένθια στη 2η αγωνιστική. Ο Παναθηναϊκός είναι επίσης στο 1-1. Ηττήθηκε στην παράταση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και επικράτησε της Μπάγερν, παρά τα κενά διαστήματα στην απόδοσή του. Επιστρέφει ο Σλούκας και αυτό δίνει περισσότερες λύσεις στην επίθεση. Αντίθετα η Φενέρ έχασε τον Ντόρσεϊ και φαίνεται πως ενεργοποιεί τον Καλάθη. Περίεργη η κατάσταση στην γραμμή των ψηλών της. Γενικά δε με πείθει με την εικόνα της, οπότε θα στηρίξω με χάντικαπ το διπλό. Με λίγο ρίσκο, μπορούμε να πάμε και στο «ξερό» διπλό του προκλητικού τριπλασιασμού, αν συνυπολογίσουμε την εμπειρία του Αταμάν σε αυτό το γήπεδο και το γεγονός ότι πέτυχε 8/15 διπλά στις τελευταίες επισκέψεις του σε αυτό.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Combo
20:15

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός

2 (+10,5) & over 146,5

1.80
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 7.56
20:15

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός

2

3.00
20:30

Εφές – Βιλερμπάν

1 (-13,5)

2.52
BET: 10 units
Μονό
20:30

Εφές – Βιλερμπάν

1 (-8,5)

1.75
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending