Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Ξέμεινε από στόπερ ο Άρης

 

Με νέο πρόσωπο τον Γιακούμπ Μπράμπετς, ο οποίος είχε υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Τσεχίας για τα προκριματικά του EURO 2024, ολοκληρώθηκε το σημερινό (Τρίτη 17/10) προπονητικό πρόγραμμα του Άρη στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Η προπόνηση περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων. Ο Άκης Μάντζιος, όμως, είχε δυσάρεστα… μαντάτα, καθώς ο Γιώργος Δεληζήσης, ο οποίος έχει υποστεί χόνδρινη βλάβη στο αριστερό γόνατο, θα κάνει αύριο (18/10) αρθροσκόπηση και ο χρόνος επιστροφής του υπολογίζεται στις τέσσερις με έξι εβδομάδες.

Το πρόβλημα στα στόπερ γίνεται πολύ έντονο, καθώς εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες θα μείνει και ο Φραν Βέλεθ. Αυτό σημαίνει πως ο Μάντζιος θα έχει στη διάθεσή του για τις επόμενες υποχρεώσεις μόνο δύο κεντρικούς αμυντικούς, τον Μπράμπετς και τον Φαμπιάνο Λέισμαν.

Την Τετάρτη (18/10), οι “κίτρινοι” θα πραγματοποιήσουν πρωινή προπόνηση στο “Δασυγένειο”, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Πανσερραϊκό (21/10, 20:00), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.//Λ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending