Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δοκιμασία διπλασιασμού στην Πόλη #Dikopoulos

Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρώτη εκτός έδρας δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό στην αφιλόξενη έδρα της Φενέρμπαχτσε, γράφει ο #Dikopoulos

Καλημέρα σε όλες και όλους με μπασκετική διάθεση καθώς ξεκινάει η πρώτη διπλή αγωνιστική για φέτος. Η «διαβολοεβδομάδα» ελπίζω να βοηθήσει να αλλάξω το κλίμα μιας και μέχρι στιγμής η Ευρωλίγκα δεν μας πηγαίνει καλά. Γεμάτο πρόγραμμα σήμερα με εφτά παιχνίδια αλλά για προγνωστικά Ευρωλίγκα θα ασχοληθώ με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Αφιλόξενη Κωνσταντινούπολη

Η Φενέρμπαχτσε (1-1) πλήρωσε την πάρα πολύ άσχημη πρώτη περίοδο και μοιραία ηττήθηκε από την Βαλένθια. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη όμως έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία για τις αποφάσεις της τελευταίας περιόδου. Παρόλα αυτά το ρόστερ των Τούρκων μοιάζει και φέτος να είναι γεμάτο σε όλες τις θέσεις, έχοντας πλέον προστεθεί και μέγεθος στην ρακέτα. Ο Παπαγιάννης δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, καλύπτοντας έτσι το κακό ξεκίνημα του Μότλει. Απών από το σημερινό παιχνίδι θα είναι ο Ντόρσει, που υπέστη κάταγμα στο πόδι και σίγουρα θα απουσιάσει για περισσότερο από ένα μήνα.

Την πρώτη του νίκη στην Ευρωλίγκα, με τον Αταμάν στον πάγκο, πέτυχε ο Παναθηναϊκός (1-1). Σε ένα παιχνίδι που προηγούνταν σε όλη την διάρκειά του οι «πράσινοι» άντεξαν στην πίεση της Μπάγερν και πήραν την νίκη. Αγωνίστηκαν χωρίς τον Κώστα Σλούκα, η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί και σήμερα την τελευταία στιγμή. Είναι απολύτως λογικό η απόδοση των «πράσινων» να είναι ασταθής στο ξεκίνημα της περιόδου και αυτό θα του δημιουργήσει προβλήματα απέναντι σε ομάδες με μεγαλύτερη ομοιογένεια. Ρίχνοντας μία ματιά για προγνωστικά Ευρωλίγκα βρήκα αξιόλογες επιλογές.

Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για να φτάσουν στην νίκη και θα πρέπει αυτό να φανεί και στο παρκέ. Ομάδα ρυθμού η Φενέρ, θα πάρει ώθηση από την έδρα της και εάν πατήσει γκάζι από νωρίς δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός. Θα κρατήσω την νίκη των γηπεδούχων από το ημίχρονο που δίνεται σε τιμές 1.80+ για να αποφύγω το χάντικαπ του -5,5 στο οποίο δίνεται η νίκη. Επίσης, μου τράβηξε την προσοχή μία ειδική επιλογή, στο να κερδίσουν οι γηπεδούχοι περισσότερες περιόδους. Καλή επιτυχία σε ότι και αν ποντάρετε.

Δοκιμασία διπλασιασμού στην ΠόληΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Δοκιμασία διπλασιασμού στην Πόλη

Μονό
20:15

Φενέρμπαχτσέ – Παναθηναϊκός

1 ημίχ. / 1 τελ.

1.85
BET: 40 units
Ειδικό
20:15

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός

Φενέρμπαχτσε να κερδίσει περισσότερες περιόδους

2.00
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending