Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ιταλία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Αγγλία – Ιταλία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Αγγλία – Ιταλία ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Αγγλία – Ιταλία προγνωστικά

  • «Γουέμπλεϊ» (90.000), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Κλεμάν Τουρπέν.
  • Πρώτος γύρος: Ιταλία – Αγγλία 1-2.
  • Αρκετά μοιρασμένα τα μεταξύ τους αποτελέσματα, καθώς η Αγγλία μετρά δέκα νίκες, η Ιταλία έντεκα, και δέκα ματς έληξαν ισόπαλα. Σε επίσημα ματς η Ιταλία έχει απολογισμό 6-4-2.
  • Η Αγγλία έχει κερδίσει δύο από τα τελευταία δώδεκα ματς κόντρα στην Ιταλία.
  • Σε πέντε από τα τελευταία έξι μεταξύ τους παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το under 2,5.

Ρεπορτάζ Αγγλίας

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική είχε ρεπό, το οποίο αξιοποίησε παίζοντας φιλικό κόντρα στην Αυστραλία. Έτσι, ο Σάοθγκεϊτ αξιοποίησε την ευκαιρία κι έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε αναπληρωματικούς, με αποτέλεσμα βέβαια η εικόνα της ομάδας να μην είναι πειστική. Τελικά τα «τρία λιοντάρια» επικράτησαν με 1-0 χάρη σε γκολ του Γουότκινς στο 57′. Την πρώτη τους συμμετοχή με το εθνόσημο κατέγραψαν οι Κόλγουιλ και Ενκέτια, ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Τζόνστοουν, Ντανκ, Τομόρι, Γκάλαχερ και Μπόουεν. Αυτή την στιγμή η Αγγλία βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με απολογισμό 4-1-0, έχοντας διαφορά τριών βαθμών από την Ιταλία (πέντε ματς) και την Ουκρανία (έξι ματς).

Stat attack: Σε έξι από τα τελευταία επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Πέραν του Σάκα που δεν μπήκε καν στην αποστολή, η ομάδα του Σάουθγκεϊτ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πίκφορντ – Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τρίπιερ – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ράις, Μπέλινγχαμ – Φόντεν, Μάντισον, Κέιν.

Ρεπορτάζ Ιταλίας

Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο εντός έδρας ματς απέναντι στη Μάλτα, επικρατώντας με 4-0. Πετυχαίνοντας δύο γκολ ανά ημίχρονο, η Ιταλία έφτασε τις τρεις νίκες και συνολικά τους δέκα βαθμούς στον όμιλο, ούσα ισόβαθμη με την Ουκρανία. Ωστόσο, λόγω νίκης στο μεταξύ τους ματς κατέχει την προνομιούχο δεύτερη θέση, ενώ έχει παίξει κι ένα ματς λιγότερο. Το σκορ άνοιξε ο Μποναβεντούρα στο 23′ μετά από ασίστ του Κεν, ενώ ο Μπεράρντι πέτυχε το 2-0 στο 45+1′. Ο άσος της Σασουόλο βρήκε δίχτυα και δεύτερη φορά στο 63′, με τον Φρατέζι να σκοράρει και να σημειώνει το τρίτο του γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια με το εθνόσημο, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Απουσίες: Γνωστές οι απουσίες των Ιμόμπιλε, Κιέζα, Πελεγκρίνι Ζακάγκνι και Πρόβεντελ λόγω τραυματισμού, καθώς και των Τονάλι και Τζανιόλο λόγω της γνωστής υπόθεσης παράνομου στοιχηματισμού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα – Ντι Λορέντσο, Μαντσίνι, Μπαστόνι, Ντιμάρκο – Μποναβεντούρα, Λοκατέλι, Μπαρέλα – Μπεράρντι, Κεν, Ρασπαντόρι.

Αγγλία - Ιταλία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Αγγλία – Ιταλία

Σίγουρα φαίνεται περίεργη μια τόσο μεγάλη απόκλιση στις αποδόσεις για ματς Αγγλίας και Ιταλίας, όμως είναι απολύτως λογική. Πολλές οι απουσίες στο στρατόπεδο της «σκουάντρα ατζούρα» και το σκάνδαλο που οδήγησε στην απομάκρυνση των Τονάλι και Τζανιόλο από το ρόστερ δεν κάνει καλύτερα τα πράγματα. Καλή ευκαιρία για τους Άγγλους να κλειδώσουν την πρωτιά και να χαρίσουν στο κοινό τους μια νίκη κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Θα πάρουμε το combo 1 & over 1,5 στο 2.25 της Novibet.

Αγγλία - Ιταλία προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Αγγλία - Ιταλία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Περισσότερα

Click to comment

Trending