Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Χαμός στον όγδοο όμιλο #Bats

Τα προκριματικά του Euro τελειώνουν για αυτή τη διακοπή των εθνικών, κι ο #Bats έχει τέσσερις προτάσεις που φτάνουν το 2.50.

Μία δυάδα και τρεις μονές επιλογές στα προγνωστικά αυτής της Τρίτης, τα πάντα άνω του διπλασιασμού.

Προγνωστικά: Φινλανδοί και Ούγγροι καθαρίζουν

Δεύτερη σερί ήττα υπέστη η Φινλανδία στα προκριματικά μετά το βαρύ 3-0 από την Σλοβενία. Έμεινε στους δώδεκα βαθμούς και πλέον… τρέχει να καλύψει τη διαφορά τεσσάρων βαθμών από τις πρώτες δύο θέσεις. Το πρόγραμμα των τελευταίων τριών αγωνιστικών είναι ευνοϊκό, ξεκινώντας με το εντός έδρας ματς απέναντι στο Καζακστάν. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται επίσης από ήττα, με 3-1 από τη Δανία και έχουν κι αυτοί δώδεκα βαθμούς. Έδρα και ποιότητα μπορούν να δώσουν τη νίκη στους «Suomi», που μετρούν μόνο νίκες στις προηγούμενες πέντε επίσημες αναμετρήσεις με τους Καζάκους. Κρατάμε τον άσο στο 1.61 της Novibet.

Ιδανική ευκαιρία να πάρει από σήμερα την πρόκριση έχει η Ουγγαρία, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την αδιάφορη Λιθουανία. Με το 2-1 επί της Σερβίας έφτασε τους 13 βαθμούς, και η νίκη απόψε θα εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα τελικά του Euro 2024. Το διπλό στο 1.30 δεν παίζεται, όμως υπάρχει ένα ενδιαφέρον στατιστικό που μας τράβηξε την προσοχή. Από τα εννιά τέρματα που πέτυχε μέχρι στιγμής στα προκριματικά, τα οκτώ ήρθαν στο πρώτο ημίχρονο. Είναι ομάδα που από νωρίς καθαρίζει τα παιχνίδια της, κάτι που περιμένουμε να κάνει και σήμερα. Μας αρκεί το να βρει ένα γκολ στα πρώτα 45 λεπτά, για το 1.54 της Novibet. Συνολικά στο 2.48 η δυάδα μας.

Βόρεια Ιρλανδία – Σλοβενία

Στην έδρα της Βόρειας Ιρλανδίας δοκιμάζεται απόψε η Σλοβενία, με στόχο να βρεθεί όλο και πιο κοντά στην πρόκριση. Ήταν εντυπωσιακή στο ματς κόντρα στη Φινλανδία, όπου επικράτησε εύκολα με 3-0 για να φτάσει τους 16 βαθμούς. Τρομερή επιθετικά η ομάδα του Κεκ τον τελευταίο καιρό, καθώς στα τελευταία τρία ματς μετρά έντεκα γκολ. Παρά την κακή παράδοσή της στο Μπέλφαστ, είναι το φαβορί απόψε. Οι Βορειοϊρλανδοί πήραν μόλις τη δεύτερη νίκη τους με το 3-0 κόντρα στο Σαν Μαρίνο, πετυχαίνοντας ουσιαστικά το μίνιμουμ στον όμιλο. Όπως και με τη Φινλανδία, η Σλοβενία αδικείται από τις αποδόσεις. Ακόμα κι αν γκελάρει, η επιλογή του διπλού στο 2.25 της Stoiximan έχει αξία.

Προγνωστικά: Σερβία – Μαυροβούνιο

Βαλκανικός «εμφύλιος» διεξάγεται στο Βελιγράδι, με την Σερβία να υποδέχεται το Μαυροβούνιο. Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα από την Ουγγαρία έβαλε σε μπελάδες τους γηπεδούχους, που παρέμειναν στη δεύτερη θέση με δέκα βαθμούς. Ακολουθεί με οκτώ το Μαυροβούνιο, έχοντας παίξει ένα ματς λιγότερο όμως. Σε φόρμα βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, δείχνοντας καλά στοιχεία στην επίθεση με το 3-2 στο φιλικό με τον Λίβανο. Θα έχουν την ευκαιρία να σκοράρουν απέναντι στην προβληματική άμυνα των Σέρβων, οι οποίοι φαίνεται πως δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στο σκοράρισμα. Συν το γεγονός πως αμφότερες χρειάζονται τη νίκη, οπότε δεν μπορούν να… κλειστούν στο «καβούκι» τους. Θα πάρουμε το αμφίτερμα σε απόδοση 2.20 στη Fonbet.

Σαν Μαρίνο – Δανία

Κλείνουμε με το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι από τον όγδοο όμιλο. Το Σαν Μαρίνο αντιμετωπίζει τη Δανία σε ένα… σίγουρο τρίποντο για τους φιλοξενούμενους. Γνωστό το πόσο αδύναμη ομάδα είναι το Σαν Μαρίνο, που έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από το 2004. Δε χρειάζεται να το αναλύσουμε, εύκολο προβλέπεται το βράδυ για τους Δανούς. Αυτή την στιγμή βρίσκονται στην ισοβαθμία με την Σλοβενία, την οποία υποδέχονται την επόμενη αγωνιστική. Δεν έχει λόγο να ζορίζεται απόψε, οπότε ίσως προσπαθήσει να καθαρίσει από το πρώτο μέρος. Το over 2,5 του πρώτου ημιχρόνου πληρώνει 2.50 στην Stoiximan.

Χαμός στον όγδοο όμιλοΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Χαμός στον όγδοο όμιλο

Περισσότερα

Click to comment

Trending