Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Από 1.85 έως 2.45 #SnookerBet

Τα προκριματικά του Northern Ireland Open άρχισαν την Τρίτη και ο #snookerbet επιστρέφει με προγνωστικά σνούκερ για όλα τα γούστα.

Το Wuhan Open άφησε γλυκόπικρη γεύση. Ο Τζαντ Τραμπ έφτασε κοντά στο 10-6, σκορ που θα δικαίωνε τη βασική επιλογή στα προγνωστικά σνούκερ της ημέρας, όμως επικράτησε εντέλει με 10-7. Γι’ αυτό από σήμερα αρχίζει η επιχείρηση-ρεφάρισμα.

Συνήθως, άλλωστε, τα προκριματικά προσφέρουν καλύτερες ευκαιρίες. Αρκετές τέτοιες χάσαμε κατά την πρώτη ημέρα. Αποδόσεις άνω του 3.00 έδιναν οι νίκες του Σον Ο’Σάλιβαν επί του Άντριου Χίγκινσον (4-2) και του Τζιανγκ Τζουν επί του Άντι Χικς (4-2). Εύκολα πέρασε και το whitewash στα ζευγάρια ανδρών-γυναικών. Ο Χαμάντ Μία συνέτριψε 4-0 τη Ριάν Έβανς. Το ίδιο κι ο Ροντ Λόλερ την Μπαϊπάτ Σιριπαπόρν.

Όχι ότι λείπουν οι ευκαιρίες στο πρόγραμμα της Τετάρτης. Στις 15:00, για παράδειγμα, το 1.85 της νίκης του Λίαμ Χάιφιλντ επί του βετεράνου Κεν Ντόχερτι με χάντικαπ 1,5 frame, δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Ο 32χρονος Άγγλος επέστρεψε με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση απ’ τη Γουχάν, όπου έφτασε μέχρι τη φάση των «16». Νίκησε, μάλιστα, σπουδαίους αντιπάλους όπως ο Νιλ Ρόμπερτσον (5-3) και ο Τζόου Γιουελόνγκ (5-3), προτού τον λυγίσει ο μετέπειτα φιναλίστ Άλι Κάρτερ (1-5).

Η αστάθεια του Χάιφιλντ είναι ένα στοιχείο που προβληματίζει. Ωστόσο, το head-to-head ενισχύει την επιλογή μας να σπρώξουμε ένα σεβαστό ποσό στο -1,5 frame. Ο Ντόχερτι έχει μόνο ήττες σε τρεις αναμετρήσεις. Και μάλιστα αρκετά χρόνια πίσω, προτού δηλαδή ξεπέσει αγωνιστικά.

Προγνωστικά σνούκερ: Πούλεν… το πουλέν

Ο 18χρονος Λίαμ Πούλεν κέρδισε θέση στο Tour μέσω του Q-School, αφού στα υπόλοιπα τουρνουά που έδιναν πρόκριση τον επισκίασε ο κατά ένα έτος νεότερος, Σταν Μούντι. Στον τελευταίο έχουν πέσει και τα περισσότερα φώτα της δημοσιότητας όχι μόνο τους τελευταίους μήνες. Από πρόπερσι, οπότε κι είχε κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο Shoot-Out.

Ωστόσο, ο Πούλεν τα πηγαίνει καλύτερα στους πρώτους του μήνες ως επαγγελματίας. Από νωρίς πέτυχε νίκες και πρόσφατα έκανε την πρώτη του υπέρβαση. Στο πλαίσιο των προκριματικών για το International Championship νίκησε 6-4 τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2006, Γκρέαμ Ντοτ. Έτσι, δεν θα είναι τόσο μεγάλη έκπληξη αν κοντράρει σήμερα στις 18:00 και τον Ρόμπι Γουίλιαμς.

O 36χρονος άσος δεν έχει μπει ιδιαίτερα καλά στη σεζόν. Κι αυτός ανάσανε κάπως χάρη στο International Championship, στο οποίο προκρίθηκε νικώντας 6-3 τον Μπεν Μέρτενς. Παιδί-θαύμα είναι κι ο τελευταίος, όπως ο Πούλεν, οπότε η επιτυχία του Γουίλιαμς κάτι θα έπρεπε να μας διδάξει. Πολύ περισσότερο επειδή είχαμε ποντάρει στον νεαρό Βέλγο εκείνη τη μέρα κι είχαμε χάσει.

Θα κυνηγήσουμε, όμως, ξανά την έκπληξη. Έστω και υπό την έννοια ότι ο Πούλεν θα κάνει ντέρμπι το ματς. Ποντάροντας στη νίκη του με 1,5 frame αβάντζο (που μας καλύπτει σε περίπτωση ήττας του με 4-3), παίρνουμε απόδοση 2.45. 

Εύκολα ο Στίβενς

Το πιασάρικο ματς της ημέρας αρχίζει στις 21:0ο. Ο Μάθιου Στίβενς αντιμετωπίζει τον Στίβεν Χέντρι, σε ένα ματς που δύσκολα θα θυμίσει κάτι από τη λάμψη που είχαν οι κόντρες των δύο παικτών μέχρι τα μέσα των 2000s.

Οι δύο βετεράνοι άσοι δεν διεκδικούν πια τίτλους. Ο 46χρονος Στίβενς απλώς καταφέρνει να επιβιώνει στο Tour, ενώ ο 54χρονος Χέντρι παίζει καθαρά για χόμπι, χωρίς να παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης από τότε που αποφάσισε να επιστρέψει στη δράση. Τουλάχιστον κατεβαίνει στα τουρνουά, άγνωστο όμως με ποιο κίνητρο. Αυτά που παρουσιάζει στο κανάλι του στο YouTube έχουν πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ο Ουαλός είχε επικρατήσει 5-0 πέρυσι τον Νοέμβριο, για τα προκριματικά του German Masters. Αυτή είναι κι η μοναδική αναμέτρηση των δύο παικτών μετά το comeback του Χέντρι. Λογικά προς τα εκεί θα πάει και το αποψινό ματς. Θα ποντάρουμε στη νίκη του Στίβενς με χάντικαπ 2,5 frames (έως 4-1), συνδυάζοντάς τη με την επικράτηση του Μπάρι Πίντσις επί του άπειρου Ταϊλανδού Μανασαβίν Φετμαλαϊκούλ.

Ο Πίντσις δεν είναι πια επαγγελματίας, αλλά παραμένει ανταγωνιστικός. Το καλοκαίρι νίκησε τον ταλαντούχο Ζιλιέν Λεκλέρ για το Championship League και γενικά έχει τον τρόπο του να εξαντλεί πνευματικά τους πιτσιρικάδες. Όχι μόνο με το αργό παιχνίδι του, αλλά και με (νομότυπα) mind games την ώρα του στεκαρίσματος. Ο Φετμαλαϊκούλ δεν είναι και το σούπερ ταλέντο, οπότε περιμένουμε να τα βρει μπαστούνια με τον 53χρονο άσο απ’ το Νόριτς.

Παρεμπιπτόντως, o Πίντσις κατέκτησε την προηγούμενη εβδομάδα ένα τουρνουά που του χάρισε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων (νίκησε μάλιστα στον τελικό τον Λι Γουόκερ με 4-1). Ίσως γι’ αυτό η νίκη του απόψε πληρώνει τόσο λίγο (1.38 στη Fonbet). Αρκετό, ωστόσο, για να βγάλει μια άκρως ικανοποιητική απόδοση στο παρολί με τη νίκη του Στίβενς με -2,5 frames.

Από 1.85 έως 2.45ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Από 1.85 έως 2.45

Περισσότερα

Click to comment

Trending