Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: Φαβορί στο 2.25! #Playmaker

Προγνωστικά

Ο #Playmaker σημαδεύει σε Eurocup και Champions League και ποντάρει στα φαβορί με προγνωστικά που ξεπερνούν τον διπλασιασμό.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Ο Παναθηναϊκός δεν μας δικαίωσε αφού ουσιαστικά έχασε το ματς από την πρώτη περίοδο, αν και στο τέλος δεν ήταν μακριά από το +10,5 που τον είχαμε ποντάρει. Αντίθετα, δεν μπορώ να καταλάβω πως χάθηκε το χάντικαπ της Εφές, που φαινόταν να ελέγχει το παιχνίδι. Σήμερα επανέρχομαι προγνωστικά από τις μικρότερες μπασκετικές διοργανώσεις, επιλέγοντας δυο φαβορί.

Προγνωστικά BCL και Eurocup

Συνεχίζουμε την περιπλάνησή μας στην Κωνσταντινούπολη, ελπίζοντας απόψε να δικαιωθούμε. Πρώτη στάση λοιπόν, στην αναμέτρηση της Γαλατά με τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα ξεκίνησαν οι δυο ομάδες στη σεζόν. Οι Τούρκοι έχουν βάλει από νωρίς ψηλά το ταβάνι ή τουλάχιστον ψηλότερα από πέρυσι. Ενισχύθηκαν με Ευρωλιγκάτους παίκτες και θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί. Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν εντυπωσιάσει και φαίνεται ότι εύκολα ή δύσκολα θα ηττηθούν στην Πόλη. Επιλογή λοιπόν ο άσος με ένα μικρό χάντικαπ.

Στην ίδια λογική θα κινηθούμε και στο Αμβούργο. Στο παιχνίδι ανάμεσα στους Τάουερς και την Παρί υπάρχει φαβορί και αυτό είναι οι Γάλλοι. Η Παρί έκανε πολύ δυνατές μεταγραφές, με σκοπό να πρωταγωνιστήσει το Eurocup, αλλά και να βρεθεί στα ψηλά στρώματα του γαλλικού πρωταθλήματος. Αντίθετα οι Τάουερς μετρούν πέντε σερί ήττες και στο Eurocup ξεκίνησαν με 0/2 απέναντι σε Προμετέι και Λόντον Λάιονς. Διπλό με μικρό χάντικαπ.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Δυάδα απόδοσης 2.25
19:00

Γαλατάσαραϊ – ΠΑΟΚ

1 (-4,5)

1.51
20:30

Τάουερς Αμβούργου – Παρί

2 (-3,5)

1.49
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending