Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ειδικά στη Μαδρίτη έως 7.00! #Playmaker

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker συνεχίζει στη «διαβολοβδομάδα» με προγνωστικά Euroleague, ποντάροντας σε ειδικά παικτών στη Μαδρίτη.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας! Δεν ξεκίνησε καλά η εβδομάδα. Χθες η Παρί έκανε περίπατο, αλλά η Γαλατά δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος σούταρε με 70% στο τρίποντο μέχρι την τελευταία περίοδο και κατέληξε στο 61,1%. Όπως και τις προηγούμενες σεζόν όμως, δεν αλλάζουμε τρόπο σκέψης, γιατί στο τέλος, αυτός μας δικαιώνει. Επανέρχομαι λοιπόν με προγνωστικά Euroleague. με ειδικά από το παιχνίδι της Μαδρίτης.

Προγνωστικά Euroleague: Γνωστές μάχες στη ρακέτα

Η σημερινή στήλη επικεντρώνεται στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αρμάνι Μιλάνο. Υπάρχει φαβορί και αυτό είναι η Ρεάλ. Πιστεύω δε, πως θα επικρατήσει εύκολα της άχρωμης και με λίγες λύσεις, Αρμάνι. Δε θα μπλέξω όμως με χάντικαπ. Θα προτιμήσω να ποντάρω σε δυο παίκτες που μέχρι πέρυσι ήταν αντίπαλοι αρκετές φορές μέσα στη σεζόν. Αναφέρομαι στον Ταβάρες και τον Μίροτιτς, που μπορεί να μην ματσάρονται, αλλά διαθέτουν έφεση στα ριμπάουντ.

Πρώτη επιλογή ο σέντερ της Ρεάλ. Παραδοσιακά ο Ταβάρες κάνει καλά παιχνίδια με αντίπαλο την Αρμάνι. Συχνά κινείται στα όρια του double double και αυτό έχει εξήγηση. Οι Ιταλοί διαθέτουν κοντύτερη front line που δυσκολεύεται να τον αντιμετωπίσει. Το όριό του Βτοποθετηθεί χαμηλά για τα στάνταρ του και θεωρώ ότι το έχει το over 6,5.

Αντίστοιχα καλά ματς κάνει και ο Μίροτιτς απέναντι στη Ρεάλ. Σκοράρει, αλλά μαζεύει και πολλά ριμπάουντ. Φέτος δεν έχει ξεφύγει πολλές φορές πάνω από τα τέσσερα, αλλά πιστεύω πως θα πάρει παραπάνω χρόνο απ’ ότι συνήθως και σαν πρώην «μπλαουγκράνα» θα θέλει να πληγώσει τη «Βασίλισσα». Άλλωστε απέναντί της πέρυσι είχε μονίμως τουλάχιστον πέντε ριμπάουντ. Σαν fun bet θα πάρω το συνδυασμό των δύο παικτών με ανεβασμένα lines.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:45

Ρεάλ Μαδρίτης – Αρμάνι Μιλάνο

Ταβάρες over 6,5 ριμπάουντ

2.15
BET: 25 units
Ειδικό
21:45

Ρεάλ Μαδρίτης – Αρμάνι Μιλάνο

Μίροτιτς over 4,5 ριμπάουντ

1.80
BET: 25 units
Combo
21:45

Ρεάλ Μαδρίτης – Αρμάνι Μιλάνο

Ταβάρες over 7,5 ριμπάουντ & Μίροτιτς over 5,5 ριμπάουντ

7.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending