Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Επέστρεψαν οι διεθνείς και… ανεβάζουν στροφές στον ΠΑΟΚ

 

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο (22/10, 18:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ), με τους παίκτες που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές του ομάδες να επιστρέφουν στις προπονήσεις. 

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Κυριακής (22/10, 18:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ), όταν και θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τους διεθνείς να επιστρέφουν στη δράση, με τους Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ και Τζίμα να είναι παρόντες στην προπόνηση, της οποίας μεγάλο μέρος έβγαλε και ο Μάρκος Αντόνιο. Αντίθετα, ο Φελίπε Σοάρες ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Οι διεθνείς επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους, η ομάδα δούλεψε σκληρά κι όλα είναι σχεδόν έτοιμα για την επιστροφή στη δράση και τα συνεχόμενα παιχνίδια που έρχονται.

Η Πέμπτη (19.10) ήταν αφιερωμένη κατά κύριο λόγο στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην ανάπτυξη. Οι παίκτες εκτέλεσαν μια σειρά από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Ο Μάρκος Αντόνιο έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνεχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο Φιλίπε Σόαρες ακολούθησε πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο. Την Παρασκευή (20.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία».//Γ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending