Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πληθώρα ειδικών μέχρι 7.40 #Dogass

προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague: Με ειδικά παικτών ασχολείται ο #Dogass σε αποδόσεις που αγγίζουν το 7.40.

Καλημέρα σε όλους. Μετά από ένα απαραίτητο ρεπό, επιστρέφουμε με προγνωστικά Euroleague από την κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης.

Προγνωστικά Euroleague: Combo στο Σ.Ε.Φ.

Η πρώτη αναμέτρηση που θα ασχοληθώ είναι του Ολυμπιακού απέναντι στην Παρτιζάν. Επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς ο Γουίλιαμς-Γκος, σταθερά εκτός ο Μακίσικ. Εδώ θα πάω με δύο ειδικά. Το πρώτο είναι το combo με τα ριμπάουντ και τις ασίστ του Τόμας Γουόκαπ. Παρ’ ότι περιμένω ότι θα πάρει ανάσες, λόγω Γκος, είναι τόσο επιδραστικός στο παιχνίδι που θα βγάλει τις πέντε ασίστ και τα δύο ριμπάουντ που χρειαζόμαστε. Ακόμη δεν μπορώ να παραβλέψω τη φοβερή κατάσταση την οποία βρίσκεται ο Αλέκσα Αβράμοβιτς. Είναι άκρως ελκυστικά τα 2+ τρίποντά του καθώς, η άμυνα του Ολυμπιακού θα εστιάσει οπουδήποτε αλλού, εκτός από αυτόν.

Ο Ταβάρες έχει τον τρόπο

Εδώ θα πάω σε μία fun bet επιλογή από την αναμέτρηση της Ρεάλ με την Αρμάνι. Όπως είδαμε και στην αναμέτρηση της Τρίτης, οι Ιταλοί είναι πολύ σοφτ στη θέση πέντε (ο Μιλουτίνοβ έστησε ένα μικρό πάρτι). Τέλειες συνθήκες για τον περσινό MVP της Euroleague, Βάλτερ Ταβάρες, να ανεβάσει τα στατιστικά του. Το combo του να πετύχει over 8,5 πόντους και over 8,5 ριμπάουντ δίνεται σε απόδοση 7.40!

Πληθώρα ειδικών μέχρι 7.40ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Πληθώρα ειδικών μέχρι 7.40

Combo
21:15

Ολυμπιακός – Παρτιζάν

Γουόκαπ over 1,5 ριμπάουντ & over 4,5 ασίστ

1.80
BET: 40 units
Ειδικό
21:15

Ολυμπιακός – Παρτιζάν

Αβράμοβιτς over 1,5 τρίποντα

2.87
BET: 12 units
Fun bet
21:45

Ρεάλ Μαδρίτης – Αρμάνι Μιλάνο

Ταβάρες over 8,5 πόντοι & over 8,5 ριμπάουντ

7.40
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending