Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Επέστρεψαν οι διεθνείς στον Παναθηναϊκό

 

Μετά από 10 ημέρες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τους διεθνείς ποδοσφαιριστές να ενσωματώνονται κανονικά στην προπόνηση της ομάδας.

Επιστροφές στο στρατόπεδο του “τριφυλλιού” καθώς ο Σέρβος τεχνικός είδε σήμερα τους παίκτες που έλειπαν για τις διεθνείς τους υποχρεώσεις να επιστρέφουν στο Κορωπί και να ενσωματώνονται στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε αποφόρτιση και αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας από αύριο (20/10). Παράλληλα οι Σλοβένοι Σπόραρ και Τσέριν έκαναν και αυτοί αποθεραπεία και αναμένεται να μπουν σε φουλ ρυθμούς από αύριο, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι τραυματίες Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν. Επίσης εκτός λόγο γαστρεντερίτιδας έμεινε ο Κλεϊνχέισλερ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Μετά από δέκα ημέρες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε να ενσωματώνονται στην προπόνηση της ομάδας οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι τακτικής. Αποθεραπεία έκαναν οι Σπόραρ, Τσέριν, αποφόρτιση ο Ιωαννίδης και θεραπεία οι Μάγκνουσον Πάλμερ – Μπράουν. Απών λόγω γαστρεντερίτιδας ήταν ο Κλεϊνχέισλερ

 

 

Περισσότερα

Click to comment

Trending