Connect with us
Advertisement

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ντουντουνάκη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Θέλω πάρα πολύ να ζήσω έναν τελικό» (audio)

 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μίλησε με τη Βίκυ Σπύρου στον “αέρα” της εκπομπής “Citious Altious Fortious” της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, αναλύοντας τις σκέψεις της μετά το φινάλε των διοργανώσεων που προηγήθηκαν φέτος, αλλά και ενόψει της χρονιάς των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Άννα Ντουντουνάκη προέρχεται από ακόμα μία απαιτητική αγωνιστική χρονιά. Η 28χρονη έλαβε μέρος σε αρκετές σπουδαίες διοργανώσεις, με πιο πρόσφατη το Παγκόσμιο Κύπελλο Κολύμβησης που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Η Χανιώτισσα αθλήτρια μίλησε για όσα προηγήθηκαν, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στο… μέλλον.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού δεν απέχουν ούτε 10 μήνες πια, με τους μεγάλους στόχους να έρχονται στον ορίζοντα. Παράλληλα, η κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη φέρνει… ανάμεικτα συναισθήματα στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Άλλωστε, πριν 2 χρόνια στο Τόκιο… άγγιξε την είσοδο στον τελικό, αλλά την έχασε για λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου. Η Ντουντουνάκη σχολίασε και τη συγκεκριμένη στιγμή, αποκαλύπτοντας την αντίδρασή της όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί.//Α.

Ακούστε τη συνέντευξη:


Περισσότερα

Click to comment

Trending