Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δυνατή δυάδα και επιστροφή στα ταμεία #Aristotelis

προγνωστικά

Ο #Aristotelis επανέρχεται με προγνωστικά από Γερμανία και Αγγλία!

Καλημέρα σε όλη την στοιχηματική μας παρέα. Είχαμε κάνει σερί ταμεία και ήρθαν οι Εθνικές να μας το κόψουν, μείναμε λίγο εκτός γιατί το κομμάτι των προκριματικών πραγματικά δεν το μπορούμε με τίποτα. Επιστρέφουμε στα προγνωστικά λοιπόν, με μία δυάδα φωτιά.

Προγνωστικά: Ντόρτμουντ – Βέρντερ Βρέμης

Το πρώτο παιχνίδι είναι από την Γερμανία, εκεί όπου η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Βέρντερ Βρέμης. Οι γηπεδούχοι πάνε φέτος για τον τίτλο και οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν να μείνουν στην κατηγορία. Η διαφορά δυναμικής των δύο ομάδων είναι τεράστια, δεν θέλει και πολλά λόγια αυτό το ζευγάρι. Θα επιλέξουμε τον άσο σε συνδυασμό με το over 2,5 στο 1.57.

Ρόδεραμ – Ίπσουιτς

Το δεύτερο παιχνίδι είναι από την Championship της Αγγλίας. Η Ρόδεραμ υποδέχεται την Ίπσουιτς, η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει την χειρότερη άμυνα. Το καλό της υπόθεσης είναι πως σκοράρει και η Ρόδεραμ στα εντός έδρας παιχνίδια και θα επιλέξουμε λοιπόν το over 2,5, στο 1.65.

Αυτή είναι η δυάδα μας για σήμερα, έχει συνολική απόδοση 2.59 και την ποντάρουμε με 20 μονάδες όπως πάντα.

Δυνατή δυάδα και επιστροφή στα ταμείαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Δυνατή δυάδα και επιστροφή στα ταμεία

Δυάδα απόδοσης 2.59
21:30

Ντόρτμουντ – Βέρντερ Βρέμης

1 & over 2,5

1.57
22:00

Ρόδεραμ – Ίπσουιτς

Over 2,5

1.65
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending