Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στην Bundesliga με 1.73 #DonKixotis

Προγνωστικά

Ο #DonKixotis επιστρέφει με προγνωστικά από την Bundesliga και την κόντρα της Μπορούσια Ντόρτμουντ με τη Βέρντερ Βρέμης.

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες και φίλους που αυτή την στιγμή ανοίξαν τη σημερινή μου στήλη και τη διαβάζουν. Το είχα πει και πριν τη διακοπή ότι θα είναι δύσκολη η περίοδος που ερχόταν και έτσι έγινε. Ένα μόλις άρθρο κάναμε στις Εθνικές, με το σερί ταμείων να φτάνει τα επτά. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά Ντόρτμουντ – Βέρντερ Βρέμης

Η σημερινή μου στάση είναι στη Γερμανία όπου η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Βέρντερ Βρέμης. Θα επιλέξω να παίξω με τον αγαπημένο μου τρόπο παιχνιδιού και ελπίζω να με δικαιώσει. Αυτός δεν είναι άλλος από το combo. Οι επιλογές που θα κρατήσω είναι τρεις και θα αναλυθούν ξεχωριστά.

Νικητής αγώνα Ντόρτμουντ, η οποία με σύμμαχο τον κόσμο και ανάγκη να σκαρφαλώσει στο βαθμολογικό πίνακα, περιμένω να το εκμεταλλευτεί και να μην χαρίσει βαθμούς απέναντι σε μία ομάδα που εκτός δεν έχει καταφέρει ακόμα να αποσπάσει ότου ένα βαθμό σε τρεις αναμετρήσεις.

Τα δύο τέρματα της Ντόρτμουντ θεωρώ ότι θα έρθουν από νωρίς και δεν γίνεται να μην επιτευχθούν από την στιγμή που θα έχει την κατοχή της μπάλας και θα δημιουργεί επιθέσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα απέναντι σε μία άμυνα που δεν πείθει καθόλου. Εκτός έδρας στα δύο τελευταία παιχνίδια η Βέρντερ Βρέμης έχει φύγει με τέσσερα τέρματα από τις έδρες των Ντάρμσταντ & Χόφενχαϊμ. Να δεχτεί κάτω από δύο το θεωρώ απίθανο.

Για να κλείσω τις επιλογές μου, περιμένω να ανοίξει το παιχνίδι η Ντόρτμουντ από τα πρώτα 45 λεπτά και μην σας πω ότι στο ημίχρονο ίσως έχουμε πρασινίσει για όγδοη συνεχόμενη φορά!

Συνοψίζοντας. Να νικήσει τον αγώνα η Ντόρτμουντ & να σκοράρει στο ημίχρονο & οver 1,5 τέρματα στον αγώνα για τους γηπεδούχους.

Δες όλο το live bet του Δον Κιχώτη με ένα κλικ

Combo
21:30

Ντόρτμουντ – Βέρντερ Βρέμης

1 & over 1,5 & Ντόρτμουντ over 0,5 ημίχρονο

1.73
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending