Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η φόρμα δίνει το 2.40 #Masterbetchef

προγνωστικά euroleague

Προγνωστικά Euroleague όπως κάθε εβδομάδα από τον #Masterbetchef. Μονό στο 2.40 προσφέρει το ντέρμπι Εφές – Βαλένθια.

Αγαπητοί φίλοι, με προγνωστικά Euroleague θα συνεχίσουμε όπως κάθε εβδομάδα, εδώ στο koubanezos.gr. Ντέρμπι στην Πόλη σήμερα, με ανάποδο κατά τη γνώμη μου φαβορί.

Προγνωστικά Euroleague: Μπήκε δυνατά στη σεζόν η Βαλένθια

Στη χθεσινή στήλη έδωσα το δικό μου power ranking για τη φετινή διοργάνωση. Ξέχασα να βάλω μόνο μια ομάδα που μου άρεσε και την υπολογίζω πολύ, τουλάχιστον για τα play in. Η Βαλένθια ξεκίνησε παίζοντας πολύ ωραίο μπάσκετ και παραμένει αήττητη (3-0). Εξαιρετικά οργανωμένη ομάδα και στις δύο πλευρές του παρκέ. Τρέχει πάντα όταν μπορεί και χρειάζεται, ενώ κυκλοφορεί σωστά τη μπάλα στο σετ παιχνίδι, βάζοντας την ιδανικά και μέσα στο ζωγραφιστό όταν πρέπει. Στην έδρα της θα περάσουν όλοι δύσκολες βραδιές.

Άλλα και εκτός έδρας η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού, μπορεί να κρατήσει τις βασικές αρχές του παιχνιδιού της και να είναι ανταγωνιστική. Έκανε πολύ επιτυχημένες μεταγραφές, με έμπειρους και χρήσιμους παίκτες, όπως οι Γιόβιτς, Ίνγκλις, Ντέιβις κ.α.

Για την άμυνα της Εφές τα ξαναείπαμε. Πρόκειται να μας πληρώσει αρκετές φορές φέτος…

Η φόρμα δίνει το 2.40ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Η φόρμα δίνει το 2.40

Μονό
20:30

Εφές – Βαλένθια

2 (+4,5)

2.40
BET: 24 units
Mονό
20:30

Εφές – Βαλένθια

Βαλένθια over 83,5

3.15
BET: 6 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending