Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE 2

Μίνι ντέρμπι αιωνίων

Δύο μέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι αιωνίων, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε επίπεδο δεύτερων ομάδων για την 4η αγωνιστική της Super League 2.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League 2, ο Ολυμπιακός Β’ κοντράρεται σήμερα (20/10, 17:00) με τον Παναθηναϊκό Β’ στου Ρέντη, σε ένα… μίνι ζέσταμα για το μεγάλο αιώνιο ντέρμπι της Κυριακής (22/10, 19:30).

Η δεύτερη ομάδα των “ερυθρόλευκων” δεν έχει νίκη έως τώρα στη σεζόν μετά από τρεις αγώνες. Με την Ηλιούπολη στην πρεμιέρα έμεινε στο 0-0 εντός έδρας, στο Ελ Πάσο έπεσε μαχόμενος (3-2) έχοντας σημαντικές ευκαιρίες στο τέλος για να πάρει τον βαθμό από την Athens Kallithea, ενώ και με τον Ιωνικό (1-1) στου Ρέντη το πάλεψε αρκετά. Ωστόσο, οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν κάθε ματς σαν τελικό, μιας και έχουν να διανύσουν μεγάλη απόσταση με το -10 που “κουβαλάνε” στην πλάτη τους και μετά το ντέρμπι έχουν ένα πρόγραμμα που μπορεί να τους βοηθήσει να “σβήσουν” την ποινή και να κάνουν βαθμολογική αναρρίχηση. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν θα έχει αυτή τη φορά στη διάθεσή του τους Μπιανκόν (στόπερ) και Φαντιγκά (χαφ), ενώ επιστρέφουν σε αποστολή οι Αποστολόπουλος (αρ. μπακ) και Λιάτσος (χαφ). Εκτός έμεινε Σαπουντζής (χαφ).

Από την άλλη, θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να καταλάβουμε τον φετινό Παναθηναϊκό Β’, αφού οι “πράσινοι” έχουν μόλις δύο επίσημα ματς στα πόδια τους (εντός έδρας ήττα με 4-1 από την Καλαμάτα και νίκη με 2-0 στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή). Τραυματίες παραμένουν οι Ταβάρες (εξρτέμ) και Φρόκου (χαφ) και δεν θα είναι στη διάθεση του Σωτήρη Αντωνίου, ενώ συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Σιδεράς (στόπερ) και Ξενόπουλος (τερμ.).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Super League 2:

Νότιος Όμιλος – 4η αγωνιστική 

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου

17:00 Ολυμπιακός Β’ – Παναθηναϊκός Β’

Σάββατο 21 Οκτωβρίου

16:00 Ιωνικός – Τηλυκράτης Λευκάδας
16:00 Athens Kallithea – Γιούχτας

Κυριακή 22 Οκτωβρίου

14:00 Ηλιούπολη – Διαγόρας Ρόδου
14:00 Καλαμάτα – Χανιά
16:00 Παναχαϊκή – Αιγάλεω

Βόρειος Όμιλος – 5η αγωνιστική

Σάββατο 21 Οκτωβρίου

16:00 ΠΑΟΚ Β’ – Αιολικός

Κυριακή 22 Οκτωβρίου

16:00 Κοζάνη – Αναγέννηση Καρδίτσας
16:00 Απόλλων Πόντου – Νίκη Βόλου
16:00 ΑΕΛ – Μακεδονικός

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 

16:00 Καμπανιακός – Λεβαδειακός

Ρεπό: ΑΕΚ Β’

Δείτε τη βαθμολογία της Super League 2, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//Λ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending