Connect with us
Advertisement

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Πρωταγωνιστής στο FP1 του Όστιν ο Φερστάπεν

 

Ο Ολλανδός τρις παγκόσμιος πρωταθλητής δεν σταματάει πουθενά και παρά το γεγονός πως είναι ήδη πρωταθλητής, δεν θέλει να αφήσει περιθώριο σε κανέναν άλλον οδηγό… να χαρεί! Σαρλ Λεκλέρ και Λιούις Χάμιλτον ακολούθησαν στην 2η και 3η θέση, αντίστοιχα.

Τα φώτα της Formula 1 πέφτουν στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Τέξας, όπου θα φιλοξενηθεί το 19ο Grand Prix, με την Red Bull να δείχνει τις ορέξεις της από νωρίς… ξανά. Ο Μαξ Φερστάπεν και η αυστριακή ομάδα μπορεί να έχουν “στεφθεί” πρωταθλητές 2023, αλλά η σεζόν δεν τελειώνει ακόμα, αφού απομένουν πέντε αγώνες.

Το GP του Όστιν πρόκειται για ένα ακόμη τριήμερο Sprint, με τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές να ολοκληρώνονται και εμείς να παραμένουμε… στο ίδιο έργο θεατές. Η δυναμική των “Κόκκινων Ταύρων” δεν έχει σταματημό και η μοναδική έκπληξη που είχαμε, έστω και στο free practice, είναι πως η McLaren έμεινε πιο πίσω από ό,τι μας έχει συνηθίσει (15ος Νόρις, 19ος Πιάστρι), ενώ η Ferrari ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου με τον Μονεγάσκο.

Οι κατατακτήριες δοκιμές θα πραγματοποιηθούν στις 12.00 τα μεσάνυχτα, ώρα Ελλάδος, για τη διαμόρφωση των θέσεων στην σχάρα εκκίνησης της Κυριακής.//ΓΚ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:



Περισσότερα

Click to comment

Trending