Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παγίδες και γκολ σε Ιταλία και Ισπανία #Jimandrez

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μαγιόρκα προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη και προγνωστικά τα οποία εστιάζουν στις αναμετρήσεις σε Ιταλία και Ισπανία.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη ημέρας και απόψε με το ενδιαφέρον να είναι μαζεμένο και πολλά παιχνίδια να είναι στο προσκήνιο αφού τα προγνωστικά επιστρέφουν πιο δυναμικά από ποτέ.

Προγνωστικά: Παγίδες σε Βερόνα και Τορίνο

Ξεκίνημα από την Ιταλία και τις δύο αναμετρήσεις που έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον στη Serie A. Η Νάπολι ταξιδεύει στην Βερόνα σε μία αρκετά δύσκολη έξοδο, καθώς υπάρχουν μπόλικες φήμες γύρω από το όνομα του Γκαρσία ενώ παράλληλα ο Βίκτορ Οσιμέν θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού. Οι γηπεδούχοι βέβαια δεν διαφέρουν αρκετά από την περσινή καταστροφική έκδοση του, αμυντικά δεν πατάνε ιδιαίτερα καλά ενώ απέναντι σε όλους τους μεγάλους δεν έχουν δείξει σπουδαία πράγματα. Παρόλα αυτά μπορούν να εκμεταλλευτούν τα εσωτερικά προβλήματα που υπάρχουν και να δυσκολέψουν τον αντίπαλο. Το over 2,5 σε απόδοση 1.88 μας αρέσει.

Συνέχεια στην Serie A με τον αγώνα ανάμεσα σε Τορίνο και Ίντερ. Ίδιο μοτίβο και εδώ αλλά οι “νερατζούρι” πείθουν αρκετά περισσότερο και εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν απέναντι σε ένα μαχητικό σύνολο το οποίο όμως επηρεάζεται εάν ο αντίπαλος είναι καλύτερος. Το διπλό σε απόδοση 1.78 είναι οριακά αποδεκτό.

Προγνωστικά: Εξαιρετικά επικίνδυνη είναι η Μαγιόρκα

Επόμενη μας στάση η Ισπανία. Το ματς που ανοίγει το πρόγραμμα ανάμεσα σε Σοσιεδάδ και Μαγιόρκα μας απασχολεί καθώς υπάρχει μία εξαιρετική απόδοση, ίσως η μεγαλύτερη στοιχηματική ευκαιρία του Σαββατοκύριακου. Οι Βάσκοι έχουν το μυαλό τους στο ματς με την Μπενφίκα, θα παραταχθούν με αλλαγές και αμυντικά έχουν προβλήματα, με τους φιλοξενούμενους να…παραμένουν εξαιρετικά επικίνδυνοι σε τέτοια ματς. Το αμφίτερμα στο 2.40 είναι πολύ ωραίο.

Η φόρμα δίνει το 2.40ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Η φόρμα δίνει το 2.40

Μονό
15:00

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μαγιόρκα

Goal/Goal

2.40
BET: 20 units
Μονό
16:00

Βερόνα – Νάπολι

Over 2,5

1.88
BET: 20 units
Μονό
19:00

Τορίνο – Ίντερ

2

1.78
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending