Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πετούν στο 3.35 οι «γλάροι» #Bats

Η επιστροφή των πρωταθλημάτων φέρνει έξι επιλογές για την σημερινή στήλη του #Bats.

Γεμάτο ματσάρες το πρόγραμμα του Σαββάτου, με προγνωστικά από 2.12 έως 3.35 σε Ισπανία, Γερμανία και Αγγλία.

Προγνωστικά: Σοσιεδάδ – Μαγιόρκα

Ξεκινάμε από το ματς των 15:00 στο Σαν Σεμπαστιάν, ανάμεσα σε Σοσιεδάδ και Μαγιόρκα. Ματς με ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους, που στοχεύουν την επιστροφή στην πρώτη πεντάδα. Απέναντί τους η νεοφώτιστη Μαγιόρκα που αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα ματς, δεχόμενη δέκα γκολ σε αυτά τα παιχνίδια. Η διακοπή σίγουρα τη βοήθησε, όμως η ανωτερότητα των Βάσκων είναι κάτι που δεν αλλάζει. Εντός έδρας η Σοσιεδάδ είναι αήττητη στα τελευταία 16 ματς και συνήθως δε μένει στο ένα γκολ. Θα την στηρίξουμε με το combo 1 & over 1,5 στο 2.15 της Novibet.

Φράιμπουργκ – Μπόχουμ

Άσχημα ξεκίνησε μέχρι στιγμής η σεζόν για τη Φράιμπουργκ, η οποία έχει απολογισμό 3-1-3 μετά από επτά αγωνιστικές. Μεγαλύτερο πρόβλημά της το σκοράρισμα, με επτά γκολ ενεργητικό. Πριν τη διακοπή υπέστη ήττα με 3-0 από την Μπάγερν και της δίνεται η ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή. Σήμερα αντιμετωπίζει μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας, την Μπόχουμ. Μας λάβωσε την προηγούμενη αγωνιστική, κρατώντας το μηδέν στο ματς με τη Λειψία που περιμέναμε να δεχτεί πολλά γκολ. Εξακολουθεί να έχει την χειρότερη άμυνα στην Bundesliga, μαζί με τη Μάιντζ, με 19 γκολ παθητικό. Αν υπάρχει αντίπαλος που μπορεί να… αναστήσει τη Φράιμπουργκ είναι αυτός. Κι εδώ θα πάρουμε τον άσο με over 1,5 στο 2.12 της Novibet.

Πιστοί στο επιθετικό ποδόσφαιρο

Την ίδια ώρα η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται τη Λεβερκούζεν στο κορυφαίο ματς της αγωνιστικής στην Bundesliga. Καλό το ξεκίνημα των γηπεδούχων που μοιάζουν αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ωστόσο, η ομάδα του Αλόνσο δεν «παίζεται». Έχοντας ήδη αντιμετωπίσει την Μπάγερν και τη Λειψία, βρίσκεται στην κορυφή με απολογισμό 6-1-0. Σε όλα τα επίσημα ματς της μέχρι στιγμής μπήκαν τουλάχιστον τρία γκολ, ένα σερί που δύσκολα θα σταματήσει εδώ. Με 2.7 γκολ να σημειώνονται κατά μέσο όρο στους αγώνες των «λύκων», το over 2,5 στο 1.57 της WinMasters αποτελεί μονόδρομο.

Δυνατή αναμέτρηση έχουμε και στη La Liga μεταξύ της Σεβίλλης και της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ντιέγκο Αλόνσο πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο των Ανδαλουσιάνων κόντρα στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Αρκετά επιρρεπής μέχρι στιγμής στο γκολ η Σεβίλλη, η οποία στηρίζεται στην επιθετική της δεινότητα για να παίρνει τα αποτελέσματα. Προφανώς κι η «βασίλισσα» παίζει επίσης επιθετικά, όπως μαρτυρούν τα 20 γκολ που έχει πετύχει σε εννιά αγωνιστικές. Κι εδώ πάμε με το over 2,5 που πληρώνει 1.65 στη WinMasters, για το συνολικό 2.59 της δυάδας μας.

Προγνωστικά: Μάντσεστερ Σίτι – Μπράιτον

Δε θα μπορούσε να λείπει κι η Premier League από την στήλη μας, ειδικά σήμερα που το πρόγραμμα έχει οκτώ αναμετρήσεις. Εμείς θα ασχοληθούμε με δύο, ξεκινώντας με το Μάντσεστερ Σίτι – Μπράιτον. Ματς υψηλού επιπέδου αναμένεται στο «Έτιχαντ» ανάμεσα στη, με απλά λόγια, καλύτερη ομάδα του κόσμου και την κορυφαία επίθεση μέχρι στιγμής στην Premier League. Η ήττα από την Άρσεναλ έριξε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας τους «πολίτες», οι οποίοι χρειάζονταν αυτή τη διακοπή για να ανασυνταχθούν. Μεγάλο πλεονέκτημα η επιστροφή του Ρόδρι, που ήταν τιμωρημένος για τρία εγχώρια παιχνίδια.

Από την πλευρά τους οι «γλάροι» είχαν φτάσει τα τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι τη διακοπή των εθνικών. Συνεχίζουν να είναι η χαρά του over και του goal/goal, καθώς σκοράρουν και δέχονται γκολ ακατάπαυστα. Σήμερα θα ρισκάρουμε, περιμένοντας να βρουν τουλάχιστον δύο γκολ στο Μάντσεστερ. Παρά την ποιότητα που διαθέτουν οι γηπεδούχοι αμυντικά, δέχονται γκολ με αρκετή άνεση, και δε θα έχουν εύκολο έργο κόντρα στην τρελή επίθεση της ομάδας του Ντε Τζέρμπι. Με μικρότερο κασέ, θα πάρουμε το over 1,5 της Μπράιτον σε απόδοση 3.35 στη Fonbet.

Νιούκαστλ – Κρίσταλ Πάλας

Παραμένουμε στο Νησί για το παιχνίδι της Νιούκαστλ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Δυνατό φαβορί οι γηπεδούχοι που ψάχνουν μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων για να μπουν δυναμικά στη μάχη της τετράδας. Μετά το 5-1 της πρεμιέρας ακολούθησαν τρεις σερί ήττες, ενώ ακολούθησαν τρεις νίκες και πιο πρόσφατα η ισοπαλία με 2-2 στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Αυτή η έλλειψη σταθερότητας είναι που δεν έχει επιτρέψει στις «καρακάξες» να καθιερωθούν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Από την πλευρά τους οι Λονδρέζοι έχουν ξεκινήσει αρκετά καλά, αφού βρίσκονται έναν βαθμό πίσω από την αποψινή τους αντίπαλο. Εκτός έδρας τα πάνε πολύ καλά με δύο νίκες (η μία επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), μία ισοπαλία και μία ήττα, με 3-1 από την Άστον Βίλα, με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Πέρσι και τις δύο φορές που επισκέφθηκαν το «Σεντ Τζέιμσις Παρκ» πήραν λευκές ισοπαλίες, με τη μία να καταλήγει σε ήττα στα πέναλτι για το Carabao Cup. Αξίζει, λόγω απόδοσης, να τους στηρίξουμε συντηρητικά, επιλέγοντας το Χ2 στο 2.80 της WinMasters.

Μάιντζ – Μπάγερν

Τελευταίο ματς που θα μας απασχολήσει για σήμερα είναι αυτό με το οποίο κλείνει η ημέρα στη Γερμανία. Μάιντζ και Μπάγερν αναμετρώνται στη «Μέβα Αρίνα». Μόνο η Κολωνία έχει κάνει χειρότερο ξεκίνημα από τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν μαζέψει μόλις δύο βαθμούς στις πρώτες επτά αγωνιστικές. Η Μπάγερν θα ελπίσει σε απώλειες την Λεβερκούζεν και της Στουτγκάρδης για να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας. Πάντως τα τελευταία χρόνια ζορίζεται στην έδρα της Μάιντζ, όπου μετρά τρεις σερί ήττες για την Bundesliga. Φέτος ήρθε η ώρα να αντιδράσει και να πάρει το τρίποντο. Το διπλό συνδυαστικά με το αμφίτερμα πληρώνει 2.40 στη Novibet, και θα το τιμήσουμε. Όσο κι αν δεν πείθει μέχρι στιγμής η ομάδα του Σβένσον, ένα γκολ μπορεί να το βρει απέναντι στην ασταθή άμυνα των Βαυαρών.

Περισσότερα

Click to comment

Trending