Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο με Ηνωμένο Βασίλειο #DonKihotis

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις για τον Μίλικ και τον Βάρντι

Για πρώτη φορά στην στήλη του ο #DonKixotis πάει τόσο δυτικά και η σημερινή του επιλογή είναι από την Championship με 1.75.

Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε με προγνωστικά! Σήμερα θα πάμε σε ένα σημείο από την χώρα όπου παίζονται τα πιο εμπορικά πρωταθλήματα του κόσμου (premier league , championship). Και απόψε θα ασχοληθούμε με την δεύτερη.

Προγνωστικά: Για το διπλό η Λέστερ

Το παιχνίδι το οποίο μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον είναι το Σουόνσι-Λέστερ , η φιλοξενούμενη μετά από μία ξέφρενη πορεία που είχε κυρίως την τελευταία δεκαετία(όλοι την ξέρουμε πάνω κάτω). έπεσε αναπάντεχα πέρυσι στην 2η κατηγορία.
Κράτησε αρκετούς παίκτες από το περυσινό ρόστερ με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στην premier league, έχει ήδη ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα και παίζει αρκετά καλή μπάλα και ωραίο ποδόσφαιρο σε γενικές γραμμές .

Τελείως αντίθετο δρόμο έχει πάρει η Σουόνσι που εδώ και μερικά χρόνια από όταν έπεσε κατηγορία βρίσκεται στην μετριότητα και δεν δείχνει και να στοχεύει στην επιστροφή της . Εντός έδρας παίζει σχετικά καλά, δεν θα είναι πολύ εύκολο ματς για την Λέστερ αλλα πιστεύω πως μπορεί να βρει δύο γκολ κερδίσει ή χάσει δηλαδή καθώς το ματς θα ανοίξει από νωρίς.

Οπότε και καταλήγουμε στην επιλογή του Οβερ 1.5 γκολ Λέστερ στο 1.75 απόδοση!

Μονό
17:00

Σουόνσι – Λέστερ

Over 1,5 γκολ Λέστερ

1.73
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending