Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

A1 και BBL στο μικροσκόπιο #Dogass

A1 και BBL στο μικροσκόπιο

Προγνωστικά μπάσκετ: Επιστρέφει ο #Dogass με πληθώρα επιλογών από τη Basket league και τη BBL

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα επιστρέφουμε σε ευρωπαϊκά μονοπάτια με άκρως ελκυστικές αποδόσεις. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Ελληνογερμανικά ειδικά παικτών

Πάμε να καταγράψουμε χρονολογικά τις επιλογές:

-Με κεκτημένη ταχύτητα από το τεράστιο διπλό στην Κωνσταντινούπολη ,υποδέχεται ο ΠΑΟΚ το Περιστέρι. Θεωρώ δεδομένο πως ο Σπανούλης θα στοχεύσει τον Φρίντρικσον. Ευκαιρία λοιπόν, για τον εξαιρετικό σκόρερ Μπελιάουσκας να δείξει τις επιθετικές αρετές του και να βγάλει το over 8,5 πόντων του.

-Δε βλέπονται οι Τάουερς σε αντίθεση με την αντίπαλό της Ουλμ. Από το συνοθήλευμα του Αμβούργου σώζονται μόνο οι Αμερικανοί Ντούρχαμ και Χιούζ. Με τον τελευταίο θα ασχοληθούμε σήμερα που στην καλή του μέρα σκοτώνει από το τρίποντο. Τα over 1,5 τρίποντα θα μπουν στα προγνωστικά μας.

-Προσθήκη στη θέση πέντε έκανε ο Απόλλων αφού, ο Μαλίκ Όσμπορν δε…στρίβει. Σήμερα που θα κουτσουρευτούν τα λεπτά συμμετοχής του, θεωρώ δύσκολο να σκοράρει 10 πόντους στην frontline της ΑΕΚ. Έτσι το under 10,5 μας κλείνει το μάτι.

-Πάμε και στο ντέρμπι της αγωνιστικής στη BBL με την Λουντβιχσμπουργκ να αντιμετωπίζει τη Βόννη. Πολύπειρος ο Νορβηγός Χάραλντ Φρέι εκτός από οργανωτής, είναι και εξαιρετικός σκόρερ. Οι over 8,5 πόντοι του μπορούν να βγουν από ημίχρονο, ειδικά αν μπουν τα πρώτα σουτ τριών πόντων.

-Κλείνουμε με την τελευταία επιλογή από την αναμέτρηση της Τούμπιγκεν με τη Χαιδελβέργη. Ο Παναμέζος Τζιβάν Τζάκσον κάνει τα πάντα στη Τούμπιγκεν και οι ορέξεις του καθορίζουν τις νίκες και της ήττες της. Δεν είναι αδιάφορος οργανωτικά και οι over 4,5 ασίστ έχουν επιβεβαιωθεί 2/3 αναμετρήσεις του. Το 2.15 δεν μπορώ να το αποφύγω και έτσι θα κλείσω τα προγνωστικά μου.

Σκοράρουν οι μικροί «αιώνιοι»ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Σκοράρουν οι μικροί «αιώνιοι»

Ειδικό
17:15

ΠΑΟΚ – Περιστέρι

Μπελιάουσκας over 8,5 πόντοι

1.70
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.64
20:15

ΑΕΚ – Απόλλων Πάτρας

Οσμπορν under 9,5 πόντοι

1.63
21:00

Λούντβιχσμπουργκ – Βόννη

Φρέι over 8,5 πόντοι

1.62
BET: 30 units
Ειδικό
19:30

Τάουερς – Ουλμ

Χιουζ over 1,5 τρίποντα

1.72
BET: 30 units
Ειδικό
21:00

Τούμπιγκεν – Χάιντελμπεργκ

Τζάκσον over 4,5 ασίστ

2.15
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending