Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Τζούρασεκ: «Δεθήκαμε ακόμη πιο πολύ ως ομάδα στη διακοπή»

 

Ο Κροάτης αμυντικός μίλησε ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League και αναφέρθηκε τόσο στη διακοπή, όσο και στον τραυματισμό του.

Ο Νέβεν Τζούρασεκ, παραχώρησε δηλώσεις στη Nova, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League, τονίζοντας πως η διακοπή έκανε καλό στην ομάδα, ενώ μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον τραυματισμό του και αν τον έχει ξεπεράσει.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: 

Για τη διακοπή: «Ήταν μεγάλη η διακοπή, τρεις εβδομάδες χωρίς επίσημο παιχνίδι, κι αυτό το διάστημα δουλέψαμε όλοι μαζί καλά. Κάναμε πολλές και καλές προπονήσεις. Δεθήκαμε ακόμη πιο πολύ ως ομάδα και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό».

Για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ήταν σαφής: «Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα στη μέση. Τις τελευταίες δέκα ημέρες, όμως, προπονούμαι κανονικά με την ομάδα. Είμαι καλά και είμαι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό».

Για τον Πανσερραϊκό: «Γνωρίζουμε τον Πανσερραϊκό, τον έχουμε μελετήσει με τον προπονητή μας. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Όπως είδαμε στο τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε πριν τη διακοπή, δεν υπάρχει κανένα εύκολο στο πρωτάθλημα. Ο Πανσερραϊκός είναι δυνατός, πιέζει πολύ, παίζει επιθετικά, οπότε θα έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας το ματς, αλλά, αν θέλουμε να φέρουμε ξανά τον κόσμο στο πλευρό μας, πρέπει να νικήσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας, μετά την αλλαγή που έγινε, οπότε η νίκη είναι μονόδρομος».

Για την αλλαγή της έδρας: «Πιστεύω ότι είναι πλεονέκτημα ότι παίζουμε στην έδρα μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα, να έχουμε μεγάλη ένταση και να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, σε σχέση με προηγούμενους αγώνες, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, για να φτάσουμε στη νίκη. Πρέπει να δείξουμε ότι θέλουμε τη νίκη περισσότερο από τον αντίπαλο, για να φτάσουμε σε αυτή».//Μ

Περισσότερα

Click to comment

Trending