Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Φουλ του goal/goal έως 3.00 #Mertzanidis

Φουλ του goal/goal έως 3.00

Προγνωστικά στοιχήματος με δυάδες αλλά και ειδικά από Τουρκία, Ιταλία, Γερμανία, Αγγλία αλλά και την Ασία έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, περάσανε τα πιτσιρίκια του Άγιαξ αφού ηττήθηκαν με 4-0 ενώ το Αννόβερο μαζί με το Μαγδεμβούργο μας επιβεβαίωσαν το αμφίτερμα. Σάββατο σήμερα και εμείς δεν μπορούμε να είμαστε απών αφού έχουμε αγωνιστική δράση σε όλη την Ευρώπη. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με την Ουνιόν Βερολίνου που υποδέχεται την Στουτγκάρδη. Τρομερή πορεία για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι φιγουράρουν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχωντας σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια φέτος. Από την άλλη οι γηπεδούχοι δεν ξεκινήσανε καλά και φαίνεται πως δυσκολεύονται αρκετά ακόμα αφού μετράνε επτά συνεχόμενες ήττες. Η δυνατή έδρα και οι συνεχόμενες ήττες πιστεύω θα ωθήσουν την Ουνιόν να βρει ένα γκολ ενώ για την Στουτγκάρδη τα στατιστικά μιλάνε από μόνα τους. Πρώτη επιλογή το goal/goal.

  • Συνεχίζουμε με στην Ελβετία αφού η Βασιλεία θα υποδεχτεί την Σερβέτ. Ακόμα μία ομάδα που δεν θυμίζει τον περσινό εαυτό της αφού οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση με μόνο μία νίκη. Η Σερβέτ παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και πιστεύω εύκολα μπορούμε να δούμε ανοιχτό ματς. Επιλέγω και εδώ το goal/goal.

  • Στην γειτονική Ιταλία η Σασσουόλο θα υποδεχτεί στην έδρα της την Λάτσιο. Τρομερή η Λάτσιο αφού μετά το διπλό στην Γλασκόβη νίκησε και την Αταλάντα στο «Ολίμπικο». Επιθετικές ομάδες αμφότερες επιλέγουμε και εδώ το goal/goal.

  • Στην Αγγλία τώρα στην 2η κατηγορία η Τζίλιγχαμ θα κοντραριστεί με την Νοτς Κάουντι. Αρκετά τα αμυντικά προβλήματα των δύο ομάδων και φαίνεται και από τα προηγούμενα τους ματς που ηττήθηκαν με 4-1. Ποντάρουμε στο goal/goal.

  • Στην Τουρκία τώρα και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη η Γαλατάσαραϊ θα υποδεχτεί την Μπεσίκτας για ένα πραγματικό ντέρμπι. Αρκετές οι κάρτες και αρκετές οι εντάσεις των δύο σε κάθε παιχνίδι για αυτό θα πάω με τις κάρτες.

  • Τέλος θα κλείσουμε με ένα παιχνίδι από την Ινδία, το Ανατολική ΒεγγάληΓκόα. Έχουν δείξει θετικά δείγματα στις πρώτες αγωνιστικές για αυτό θα επιλέξουμε και εδώ το goal/goal.

Τι παίζουμε σήμερα

Δυάδα απόδοσης 2.35
15:00

Ανατολική Βεγγάλη – Γκόα

Goal/goal

1.50
17:00

Τζίλιγχαμ – Νοτς Κάουντι

Goal/goal

1.57
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.56
16:30

Ουνιόν Βερολίνου – Στουτγκάρδη

Goal/goal

1.65
21:45

Σασουόλο – Λάτσιο

Goal/goal

1.57
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.32
19:00

Γαλατάσαραϊ – Μπεσίκτας

Over 5,5 κάρτες

1.50
21:30

Βασιλεία – Σερβέτ

Goal/goal

1.55
BET: 35 units
Ειδικό
19:00

Γαλατάσαραϊ – Μπεσίκτας

Κόκκινη κάρτα

3.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending