Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Όταν οι αποδόσεις σε γαργαλάνε… #TheMagician

Δυάδες για τριπλασιασμό στα προγνωστικά Σαββάτου από τον #TheMagician, με το βάρος να πέφτει σε ομάδες με βαριά φανέλα.

Καλημέρα σας. Επανέναρξη των πρωταθλητών μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων, με την τσιμπίδα μας να πιάνει αγώνες από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με συμφέρουσες αποδόσεις. Πάμε όμως να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Βαρόμετρο η έδρα

Εκκίνηση από την Γερμανία και το παιχνίδι Ουνιόν Βερολίνου – Στουτγκάρδη. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες. Πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι, πέντε σερί νίκες οι φιλοξενούμενοι. Πέρυσι τερμάτισε στην τετράδα η Ουνιόν Βερολίνου, ενώ φέτος βρίσκεται στην 13η θέση, με έξι βαθμούς. Δώδεκα περισσότερους έχει η Στουτγκάρδη, που με τις συνεχόμενες νίκες είναι στην δεύτερη θέση. Θα πάω με την έδρα σήμερα γιατί πρώτον, πιστεύω η διακοπή θα έκανε καλό στους γηπεδούχους ώστε να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Δεύτερον, η Στουτγκάρδη φέτος δεν έχει ακόμα αντιμετωπίσει εκτός έδρας κάποιον αντίπαλο σε παραδοσιακά ισχυρή έδρα.

Σημείο: Έχουν πάρει φόρα οι φιλοξενούμενοι, αλλά θα κρατήσω όμως το και over 1,5 με απόδοση 1.83 στην Novibet, μιας και οι γηπεδούχοι ποντάρουν πολλά στην έδρα τους.

Ακολουθούμε τα γκολ

Δεύτερο παιχνίδι το Βόλφσμπουργκ – Μπάγιερ Λεβερκούζεν. Ευτυχώς που υπάρχει και η <<Βολσφβάγκεν Αρένα>> για τους γηπεδούχους, εκεί όπου έχουν σημειώσει 3/3 νίκες. Μακριά από αυτή δυσκολεύονται αφάνταστα με τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια. Βγάζει επιθετικότητα μπροστά στο κοινό της και δημιουργεί πολλές φάσεις για γκολ. Βέβαια από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ως πρωτοπόροι της Bundesliga, είναι μηχανή των γκολ. Μόνο σ’ ένα παιχνίδι σκόραραν δύο τέρματα (εκτός έδρας απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου), στα υπόλοιπα έξι βρήκαν δίχτυα τουλάχιστον τρεις φορές. Δεν φοβίζει η άμυνα των γηπεδούχων το σύνολο του Αλόνσο, το οποίο θέλει να παραμείνει στην κορυφή.

Σημείο: Περιμένω θέαμα και γκολ σήμερα, από δύο ομάδες με πολύ καλή επιθετική λειτουργία. Επιλογή μας το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 1.79 στην Novibet.

Προγνωστικά: Μονόδρομος η νίκη

Πάμε Αγγλία. Τρίτη σερί αποτυχία για την Μάντσεστερ Σίτι δεν χωράει. Δεν μας έχει συνηθίσει δηλαδή, με το επιθετικό και πολύ αποτελεσματικό ποδόσφαιρο που παίζει. Μετά τις εκτός έδρας ήττες από Γουλβς και Άρσεναλ, υποδέχεται την Μπράιτον. Επίσης φαίνεται να ξεμπούκωσε ο Χάαλαντ, ο οποίος σκόραρε με την εθνική Νορβηγίας, δείχνοντας πόσο ανάγκη τον έχουν οι γηπεδούχοι. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν καταφέρει φέτος σε πρωτάθλημα και Europa League να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα.  Ταυτόχρονα όμως βρήκαν δίχτυα και στα δέκα ματς. Με τα υπάρχοντα κενά στην άμυνα, ταξιδεύουν, (αν όχι στην δυσκολότερη) σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας.

Σημείο: Πρώτη επιλογή το over 3,5 με απόδοση 1.98 και δεύτερη να σκοράρει over 2,5 γκολ η Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 2.02 αμφότερες στην Novibet.

Ντέρμπι στο Λονδίνο

Το παιχνίδι μεταξύ Τσέλσι – Άρσεναλ ξυπνάει μνήμες θεάματος, δυνατών μονομαχιών και όμορφων τερμάτων. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, οι γηπεδούχοι δείχνουν να μην μπορούν εύκολα να σηκώσουν κεφάλι. Με μόλις τρεις νίκες σε οχτώ αγωνιστικές (απέναντι σε αρκετά υποδεέστερους αντιπάλους), βρίσκεται σταθερά στο μέσο της βαθμολογίας. Φωνάζει ότι χρειάζεται χρόνο ο προπονητής Ποτσετίνο, παρά τα πολλά χρήματα που ξοδεύονται για μεταγραφές.

Οι φιλοξενούμενοι αντιθέτως είναι μία έτοιμη, στημένη ομάδα από τον Αρτέτα. Διεκδίκησε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα πέρυσι, το ίδιο θα πράξει και φέτος. Στοιχίζει η απουσία του Σακά, αλλά υπάρχει βάθος στον πάγκο. Ταρακούνησε τους Λονδρέζους η ήττα στην Λανς για το Champions League και απάντησαν με νίκη 1-0 εντός έδρας επί της Μάντσεστερ Σίτι. Ικανή να μην χάσει σήμερα και με λίγο προσοχή μπορεί να φύγει με το διπλό.

Σημείο: Καλύτερη ομάδα η Άρσεναλ, κλείνουμε προς τα δεξιά και το Χ2 και over 1,5 με απόδοση 1.80 στην Novibet.

Προγνωστικά: Υπόσχονται γκολ

Κλείνουμε με Ιταλία και την αναμέτρηση μεταξύ της Σασουόλο εναντίον της Λάτσιο. Όπως και άλλες χρονιές έτσι και φέτος οι γηπεδούχοι στερούνται σταθερότητας. Αλλοπρόσαλλη ομάδα που μπορεί επιθετικά με δύο ευκαιρίες να σκοράρει δις, ενώ άλλες φορές με δυσκολία να φθάνει στην αντίπαλη περιοχή. Έτσι έγινε με την Γιουβέντους εντός (νίκη με 4-2), με την Ίντερ εκτός (νίκη με 2-1), όπως και με την Μόντσα όπου ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0. Μπορεί να εκμεταλλευτεί την κακή αμυντική λειτουργία της Λάτσιο και να βρει δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι μετά το άσχημο ξεκίνημα δείχνουν δειλά δειλά να βρίσκουν τα πατήματα τους. Στην επίθεση υπάρχουν επιλογές, αλλά το μεγάλο πρόβλημα παρουσιάζεται στην άμυνα. Μόλις μια φορά έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε δέκα επίσημα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Champions League, με τον Σάρρι να μην βρίσκει λύσεις, όσο και αν ανακατεύει την τράπουλα. Χαμηλά είναι στην βαθμολογία η Λάτσιο με δέκα βαθμούς σε οχτώ αγωνιστικές, ισοβαθμεί με την σημερινή της αντίπαλο.

Σημείο: Περιμένω αρκετά γκολ σήμερα από δύο επιθετικές ομάδες. Κρατάμε  το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 1.80 στην Novibet.

Έχουν γενέθλια σήμερα:

Παίχτες: Ντάνιελ Ποντένσε (28 – Ολυμπιακός), Πολ Ινς (56), Νεμάνια Βίντιτς (42)

Προπονητές: Απόστολος Μάντζιος (53 – Άρης), Αλέκος Αλεξανδρής (54)

Καλή επιτυχία

Η φόρμα δίνει το 2.40ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Η φόρμα δίνει το 2.40

Περισσότερα

Click to comment

Trending