Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δύσκολη έξοδος για τον «δικέφαλο αετό» #Bavarone

Bόμβα από την UEFA για Opap Arena!

Ο #Bavarone παίζει ελληνικά με την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ και καταλήγει σε combo του 2.30.

Το πρώτο παιχνίδι της Κυριακής στα προγνωστικά για τη Stoiximan Super League είναι αυτό του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ.

Προγνωστικά: Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

O γηπεδούχος είναι ένατος στο πρωτάθλημα και έχει σκοράρει και στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει στην έδρα του. Προέρχεται από ισοπαλία με 0-0 με τον Ατρόμητο εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι μοιρασμένο με κατοχή εκατέρωθεν και αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Υποδέχεται την ΑΕΚ που επικράτησε άνετα του Παναιτωλικού με 3-0 παίζοντας όσο έπρεπε για φτάσει στη νίκη. Μία ΑΕΚ που θέλει να πάρει το τρίποντο εκτός έδρας μετά από την απρόσμενη ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ και μάλιστα χωρίς να σκοράρει.

Η προϊστορία για το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι με το μέρος της φιλοξενούμενης, με 0-3-2 στα τελευταία πέντε παιχνίδια μεταξύ τους για το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Πιστεύω πως ο γηπεδούχος θα σκοράρει αφού έχει 3/3 εντός έδρας φέτος και η προϊστορία δείχνει 4/5 με αντίπαλο την ΑΕΚ. Η άμυνα της Ένωσης έχει κενά και δέχεται εύκολα τέρμα. Επίσης, πάντα βγάζουν ένταση τα παιχνίδια στην Τρίπολη οπότε θα έχουμε και από μία κάρτα τουλάχιστον για την κάθε ομάδα.

Η ΑΕΚ παίζει από τα άκρα συχνά και βγάζει τουλάχιστον δύο κόρνερ σε κάθε παιχνίδι. Θα παίξω λοιπόν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, να πάρουν από μία κάρτα η κάθε ομάδα και να κερδίσει δύο τουλάχιστον κόρνερ η ΑΕΚ σε απόδοση 2.30.

Υ.Γ.: Μπορείτε να με ακολουθήσετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram.
Μπείτε στους paiktarades.com και ακολουθήστε τα pregame σημεία μου εδώ με ένα κλικ!

Δύσκολη έξοδος για τον «δικέφαλο αετό»ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Δύσκολη έξοδος για τον «δικέφαλο αετό»

Combo
16:00

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

Goal/goal & ΑΕΚ over 1,5 κόρνερ & να δεχθούν από μία κάρτα

2.30
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending