Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Πρέπει να συνέλθει…

Οι κυανέρυθροι επιβάλλεται να βγάλουν αντίδραση και εγωισμό

Σε ένα ματς που είχε στο πρώτο μέρος τον έλεγχο, που ήταν η ομάδα που έψαχνε και ήθελε τη νίκη, τελικά γνώρισε την ήττα με σοκαριστικό τρόπο!

Ο Βόλος στο Αγρίνιο προδόθηκε από τα δικά του λάθη, που του κόστισαν μία “κακή” ήττα…

Και ήταν “κακή” από την στιγμή που έχασε – με τον τρόπο που έχασε – από μία ομάδα που δεν ήταν ανώτερή του.

Σε καμία περίπτωση ο Παναιτωλικός δεν ήταν ανώτερος του Βόλου, φάνηκε βέβαια κάτι τέτοιο στην εξέλιξη του παιχνιδιού, μετά το κωμικό γκολ που δέχθηκε στην χειρότερη χρονική στιγμή του παιχνιδιού και την στιγμή που εκείνος ήταν που πίεζε με αξιώσεις μάλιστα, για να μπει μπροστά στο σκορ πριν από το ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι που φάνηκαν να είχαν ξεμείνει από ιδέες και δυνάμεις, έκαναν καθηστερήσεις για να πάνε στην ανάπαυλα με το μηδέν.

Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο: Σε μία φάση που η μπάλα απλά πήγαινε άουτ, έγινε το μοιραίο…

Από το σημείο εκείνο και μετά ο Βόλος κατέρρευσε!

Δεν υπήρχε στο γήπεδο!

Κινδύνευσε ακόμα και με συντριβή από τον Παναιτωλικό που έβαλε στον Βόλο όσα γκολ είχε βάλει σε όλο το πρωτάθλημα μέχρι και χθες, πήρε ψυχολογία η ομάδα του Πετράκη, σε αντίθεση με αυτή του Κώστα Μπράτσου που καταρρακώθηκε.

Και ακριβώς εκεί θα πρέπει να εστιάσει ο Βολιώτης τεχνικός: Στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορεί να συμβούν, τι θα γίνει αν η ομάδα βρεθεί πάλι πίσω στο σκορ με τον οποιοδήποτε τρόπο;

Και με την πρωταθλήτρια ΑΕΚ ο Βόλος έπαιζε με παίκτη παραπάνω και βρέθηκε από το 1-0 στο 1-2, όμως αντέδρασε…

Και πέρσι στο ίδιο γήπεδο, στο Αγρίνιο, η ομάδα έχανε με 2-0 και το πήρε το ματς με μία εκπληκτική ανατροπή.

Ο Βόλος μας έχει συνηθίσει, μας έχει μάθει σε απίστευτα αποτελέσματα.

Βέβαια η τελευταία θέση και οι 2 βαθμοί, μάλλον λειτούργησαν αρνητικά στην ψυχολογία του Βόλου, των παικτών του δηλαδή, που δεν είχαν καθαρό μυαλό να διαχειριστούν την ατυχία με την λήξη του ημιχρόνου…

Η συνέχεια όμως είναι – εκ των πραγμάτων – ακόμα πιο δύσκολη.

Ο Βόλος πρέπει να αντιδράσει και να ξεκινήσει να νικά… Σε διαφορετική περίπτωση η κατάσταση γίνεται ζόρικη για την κυανέρυθρη ομάδα, που η αλήθεια είναι ότι ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Ο Βόλος από την ημέρα που δημιουργήθηκε έχει μάθει να πρωταγωνιστεί.

Τώρα ο οργανισμός του, καλείται να ξεπεράσει μία αγωνιστική κρίση, γιατί στην ζωή για πάντα υπάρχει η πρώτη φορά και αυτή είναι η πρώτη φορά για τον Βόλο.

Εξ’ άλλου πρώτη φορά στον Βόλο έχουμε τόσες μαζεμένες μεταγραφικές αστοχίες, που ανάγκασαν την ομάδα να παίξει χωρίς κεντρικούς αμυντικούς!

Δεν υπάρχει περιθώριο όμως για τέτοιες σκέψεις τώρα, τώρα υπάρχει μόνο δουλειά και αποφασιστικότητα, όπως και πίστη για τα επόμενα βήματα…

Και κάτι τελευταίο: Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε στην 8η αγωνιστική του, με τον Βόλο μάλιστα να έχει δώσει 7 ματς.

ΥΓ: Για τον Παπαπέτρου τι να πούμε τώρα;

Το έχει τονίσει και ο Βόλος με ανακοινώσεις του, ότι δεν υπάρχει φιλότιμο! Ακόμα και στο 90′ και το σκορ ήδη στο 2-0, δεν δίνει πέναλτι μαρς σε ανατροπή του Μαχαίρα!

Στο VAR; Κουμπαράκης και Μπουξμπάουμ τραγικοί… μάλλον θα έτρωγαν σουβλάκια!!!

 

 

 

Trending