Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: Over και σημεία σε Ελλάδα

Over και σημεία σε Ελλάδα - Βραζιλία

Προγνωστικά στοιχήματος με αρκετές δυάδες αλλά και δυνατά μονά αποδεκτά από την Ελλάδα μέχρι την μακρινή Βραζιλία έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, μικρό αλλά κέρδος είχαμε χθες αφού η κόκκινη στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης επιβεβαιώθηκε από νωρίς ενώ η Τζίλιγχαμ σκόραρε κόντρα στην Νοτς Κάουντι και μας πλήρωσε το goal/goal σε καλή απόδοση. Συνεχίζουμε και σήμερα αφού έχουμε αρκετά παιχνίδια σε Ευρώπη και Αμερική. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με τα εγχώρια παιχνίδια και συγκριμένα το ΚαλαμάταΧανιά. Οι γηπεδούχοι φαίνονται πως πάνε για την άνοδο και αν κρίνεις από το ρόστερ τους μπορούμε να πούμε με ευκολία πως θα πρωταγωνιστήσουν. Μπαράλες, Τάτος, Κάνιας, Αρίμπας κάποια από τα μεγάλα ονόματα της «μαύρης θύελλας». Επιλέγουμε τον άσο αφού θεωρώ πως θα συνεχίσει το αήττητο σερί.

  • Στην Αθήνα, ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί τον Φωστήρα σε ένα παιχνίδι φυσικά Γ΄ εθνικής. Αρκετά επιθετικός ο «αιώνιος» για αυτό και μέσα στην έδρα του δύσκολα βλέπουμε χαμηλά σκορ. Πρώτη επιλογή το over 2,5 σε ικανοποιητική απόδοση.

  • Στην Πάτρα η Παναχαϊκή ψάχνει αντίδραση μετά την απόλυση του προπονητή της αλλά πιστεύω πως έχει αρκετά προβλήματα να λύσει. Μπορεί να αντιμετωπίζει το Αιγάλεω που βρίσκεται και αυτό χωρίς νίκη αλλά σίγουρα το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο για τους γηπεδούχους. Διπλό με κάλυψη σε σχεδόν διπλασιασμό.

  • Στην Γερμανία τώρα η Γκλάντμπαχ θα πάει στην έδρα της Κολωνίας η οποία βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα χωρίς νίκη. Θα ψάξει να βρει νίκη η Κολωνία για αυτό περιμένω ανοιχτό παιχνίδι. Πρώτη επιλογή το goal/goal.

  • Στο Μονακό τώρα τα πράγματα πάνε αρκετά καλά αφού μετράνε μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα ενώ διαθέτουν και την καλύτερη επίθεση μέχρι στιγμής. Αντιμετωπίζει την Μετς, έναν κατώτερο αντίπαλο και πιστεύω εύκολα μπορεί να τoν διασύρει.

  • Στην γειτονική Τουρκία η Φενερμπαχτσέ έχει ξεχάσει τι σημαίνει ήττα αφού μετράει 17 σερί νίκες με 48 γκολ ενεργητικό. Μπορεί να μετράμε τα φιλικά και τα προκριματικά αλλά δείχνει πως φέτος έχει ανεβάσει το επίπεδο. Περιμένω και εδώ άνετη επικράτηση κόντρα στην Χατάγιασπορ.

  • Στην μακρινή Βραζιλία η Ατλέτικο Μινείρο θα κοντραριστεί με την Κρουζέιρο. Σε καλύτερο φεγγάρι οι γηπεδούχοι αφού σε δέκα παιχνίδια έχουν μαζέψει 22 βαθμούς. Επιλέγουμε τον άσο στο 1,80.

  • Τέλος κλείνουμε με ακόμα ένα παιχνίδι από την Βραζιλία, το ΚοριτίμπαΠαλμέιρας. Στα έξι παιχνίδια χωρίς νίκη βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι και δείχνουν πως σιγά σιγά αποχαιρετούν το κυνήγι του πρωταθλήματος και πλέον προσπαθούν να πάρουν μία απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Λιμπερταδόρες. Βατός αντίπαλος σήμερα αφού η Κοριτίμπα σώζεται μόνο με θαύμα. Έφτασε η μέρα που σπάει το αρνητικό σερί για αυτό ποντάρουμε στο διπλό.

Τι παίζουμε σήμερα

Η επιστροφή της ΧιρόναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Η επιστροφή της Χιρόνα

Δυάδα απόδοσης 2.25
14:00

Καλαμάτα – ΠΑΕ Χανιά

1

1.50
16:30

Κολωνία – Γκλάντμπαχ

Goal/goal

1.50
BET: 30 units
Μονό
16:00

Πανιώνιος – Φωστήρας

Over 2,5

1.90
BET: 20 units
Μονό
16:00

Παναχαϊκή – Αιγάλεω

2 dnb

1.90
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.10
18:00

Μονακό – Μετς

1 (-1) ΑΗ

1.56
19:00

Φενερμπαχτσέ – Χατάγιασπορ

1 (-1) ΑΗ

1.35
BET: 40 units
Δυάδα απόδοσης 3.33
22:00

Ατλέτικο Μινέιρο – Κρουζέιρο

1

1.80
00:30

Κοριτίμπα – Παλμέιρας

2

1.85
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending