Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ήρθε η ώρα της… ανάστασης για τη Γαλλίδα! #DonKixotis

Προγνωστικά

Κυριακή με προγνωστικά σε έδρα και με αξία έχει ο #DonKixotis!

Καλημέρα! Σε ένα ματς στο οποίο διακυβέβονται πάρα πολλά θα στρέψουμε την προσοχή μας σήμερα, Κυριακή, στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Προγνωστικά Ligue 1

Αυτό δεν είναι άλλο από το Λιόν – Κλερμόν. Η Λιόν παρά το ότι κράτησε το βασικό κομμάτι από το περυσινό της ρόστερ, με μια-δυο αποχωρήσεις όχι τόσο σημαντικών παικτών, βρίσκεται σε μία πάρα πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση αυτήν τη χρονιά με το ξεκίνημα που έχει κάνει (τρεις βαθμοί σε οκτώ ματς!). Και το σημερινό ματς είναι ύψιστης σημασίας, καθώς εάν δεν κερδίσει την έως τώρα χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και μάλιστα εντός θα μπλέξει για τα καλά. Το να πέσει κατηγορία η Λιόν νομίζω πως το συζητάνε καν στην ομάδα καθώς μιλάμε για μια από τις πιο μεγάλες και ιστορικές της Γαλλίας και αν πέσει, οι συνέπειες θα είναι τεραστίων διαστάσεων σε πολλούς τομείς.

Δεν θα πω πολλά για την Κλερμόν καθώς και αυτή διανύει πάρα πολύ κακή χρονιά μετά τις αποχωρήσεις πολλών παικτών και δεν βλέπω περιθώρια ανάκαμψης. Δεν πιστεύω πως μπορεί να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Είναι πολύ νωρίς ακόμη στη χρονιά αλλά η Λιόν δίνει ίσως ένα από τα πιο σημαντικά ματς της από τώρα και πρέπει να νικήσει. Πριν τη διακοπή έφτασε κοντά σε νίκη αλλα ισοφαρίστηκε σε 3-3 από 3-1 με τη Λοριάν.

Δεν υπάρχουν άλλα περιθωρία για την Λιόν, γι’ αυτό και καταλήγω στον άσο στο 1.75.

Δες όλο το live bet του Δον Κιχώτη με ένα κλικ

Μονό
21:45

Λιόν – Κλερμόν

1

1.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending