Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η επιστροφή της Χιρόνα #Bats

Η επιστροφή της Χιρόνα

Δύο επιλογές περιλαμβάνει η σημερινή στήλη του #Bats, σε αποδόσεις 2.25 και 2.48.

Μια επιλογή στα γκολ και μια δυάδα για τα προγνωστικά της Κυριακής, τα οποία προέρχονται από La Liga, Premier League και Serie A.

Προγνωστικά: Χιρόνα – Αλμερία

Μετά την ήττα με 3-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η Χιρόνα κατάφερε να παραμείνει στο -2 από την κορυφή περνώντας δύσκολα από την έδρα της Κάντιθ. Με βάση τη φετινή (και περσινή) της εικόνα, ήταν μια ασυνήθιστη βραδιά που επικράτησε με το φτωχό 1-0. Σε μεγάλο βαθμό βοήθησε το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι από το 10’ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο. Ένα γκολ στα τελευταία δύο ματς πέτυχαν οι Καταλανοί, 18 γκολ στα πρώτα επτά. Η σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Αλμερία τους δίνει την ευκαιρία να επιστρέψουν στον καλό τους εαυτό.

Η Αλμερία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς, παραμένοντας η μόνη ομάδα της La Liga χωρίς νίκη μέχρι στιγμής. Διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 24 γκολ παθητικό, πίσω από τη Γρανάδα που έχει δεχτεί 25 αλλά έχει παίξει κι ένα ματς παραπάνω. Θα υποφέρει απέναντι στο πιεστικό κι επιθετικό ποδόσφαιρο της Χιρόνα, όμως μπορεί να βρει λύσεις μπροστά. Γεμάτο αναμένεται το παιχνίδι, γι’ αυτό θα πάρουμε το over 3,5 στο 2.25 της Fonbet.

Με τα γκολ στην Αγγλία, με το φαβορί στην Ιταλία

Μία μόνο αναμέτρηση περιλαμβάνεται στο σημερινό πρόγραμμα της Premier League, μεταξύ της Άστον Βίλα και της Γουέστ Χαμ. Δύο βαθμοί τις χωρίζουν στην προσπάθεια να μπουν στην πεντάδα, κρατώντας επαφή και με την τέταρτη θέση. Αμφότερες βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα των ομάδων με τα περισσότερα over 2,5 στην κατηγορία, με έξι σε οκτώ ματς. Ειδικά οι «βίλανς» εντός έδρας παίζουν αρκετά ανοιχτά και θα προσπαθήσουν με την επίθεση να πάρουν το παιχνίδι. Παίρνουμε το over 2,5 στο 1.59 της Novibet.

Στην Ιταλία θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι της Αταλάντα κόντρα στην Τζένοα. Αρκετά καλά ξεκίνησε την σεζόν η ομάδα του Γκασπερίνι, αν και τα δύο τελευταία ματς στο πρωτάθλημα πριν τη διακοπή αποτελούν ένα πισωγύρισμα. Φετινός στόχος είναι η τετράδα, κάτι που απαιτεί οπωσδήποτε νίκες σε ματς όπως το σημερινό. Αρκετά ανταγωνιστικοί οι Γενοβέζοι, αλλά ποιοτικά υστερούν σε σχέση με την Αταλάντα. Θα πάρουμε τον άσο εδώ, σε απόδοση 1.56 στη Novibet, με συνολική απόδοση 2.48 στη δυάδα μας.

Η επιστροφή της ΧιρόναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Η επιστροφή της Χιρόνα

Μονό
17:15

Χιρόνα – Αλμερία

Over 3,5

2.25
BET: 27 units
Δυάδα απόδοσης 2.49
18:30

Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ

Over 2,5

1.59
19:00

Αταλάντα – Τζένοα

1

1.56
BET: 23 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending