Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Φούλαμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Τότεναμ – Φούλαμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Τότεναμ – Φούλαμ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Τότεναμ – Φούλαμ προγνωστικά 

  • «Στάδιο Τότεναμ Χότσπερ» (62.850), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Άντονι Τέιλορ.
  • Στο Carabao Cup: Φούλαμ – Τότεναμ 1-1 (5-4 πέναλτι).
  • Δέκα σερί ματς χωρίς ήττα μετρά η Τότεναμ απέναντι στη Φούλαμ, με οκτώ νίκες σε αυτό το διάστημα.
  • Σε τέσσερις από τις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις τους επιβεβαιώθηκε το under 2,5.

Ρεπορτάζ Τότεναμ

Κόντεψε να πληρώσει την αστοχία της στο πρώτο ημίχρονο αλλά τελικά πήρε το τρίποντο στην έδρα της Λούτον και παρέμεινε στην κορυφή της Premier League. Σε ένα ματς που κάλλιστα θα μπορούσε να προηγείται με δύο ή και τρία γκολ στα πρώτα λεπτά, πήγε στα αποδυτήρια με το 0-0 και με δέκα παίκτες. Τελικά ένα γκολ του Φαν Ντε Φεν στο 52’ από γύρισμα του Μάντισον ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην Τότεναμ, η οποία δέχτηκε φάσεις αλλά κράτησε το μηδέν μέχρι το τέλος. Ευκαιρία για την ομάδα του Ποστέκογλου να βρεθεί μόνη πρώτη μετά την ισοπαλία της Άρσεναλ απέναντι στην Τσέλσι.

Stat attack: Και στα τρία εντός έδρας ματς της φέτος κέρδισε πετυχαίνοντας ακριβώς δύο γκολ.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μπεντανκούρ, Πέρισιτς, Σόλομον, Σεσενιόν και Γουάιτμαν, αλλά κι ο τιμωρημένος Μπισούμα. Αμφίβολος ο Τζόνσον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βικάριο – Πόρο, Ρομέρο, Φαν Ντε Φεν, Ουντόγκι – Σαρ, Χόιμπιεργκ – Κουλουσέφσκι, Μάντισον, Σον Χέουνγκ-Μιν – Ρισάρλισον.

Ρεπορτάζ Φούλαμ

Η επιστροφή στις νίκες ήταν αναπόφευκτη για τη Φούλαμ, στον εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Μετά από σωρεία χαμένων ευκαιριών, οι Λονδρέζοι άνοιξαν το σκορ στο 53’ με τον Ντε Κόρντοβα-Ριντ σε μια υποδειγματική αντεπίθεση. Με αυτογκόλ του Ρόμπινσον οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 68’, όμως η Φούλαμ με τον ίδιο τρόπο ξαναπήρε το προβάδισμα, όταν ο γκολκίπερ της Σέφιλντ άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από μακρινό σουτ του Κέρνεϊ που χτύπησε στο δοκάρι. Ο Γουίλιαν κλείδωσε τη νίκη στο 90+2’ με το πρώτο του φετινό γκολ, με το σύνολο του Σίλβα να αυξάνει τη διαφορά από τις τελευταίες θέσεις.

Stat attack: Έχει απολογισμό 0-2-2 στα τέσσερα φετινά ντέρμπι του Λονδίνου για την Premier League.

Απουσίες: Εκτός οι τραυματίες Ανταραμπάγιο, Ντιόπ, Τέτε και Τραορέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λένο – Καστάνιε, Μπάσεϊ, Ριμ, Ρόμπινσον – Περέιρα, Παλίνια, Ιγουόμπι – Ντε Κόρντοβα-Ριντ, Γουίλιαν, Βινίσιους.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Τότεναμ – Φούλαμ προγνωστικά

Η φετινή Τότεναμ δείχνει αρκετά σοβαρή ώστε να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα σαν ματς όπως το αποψινό. Είναι ρίσκο να την στηρίξουμε όμως αμέσως μετά από διακοπή εθνικών, που πολλές φορές τα δεδομένα αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό. Η Φούλαμ ψάχνει την πρώτη μεγάλη νίκη της σεζόν και θα κάνει ό,τι μπορεί για να κλέψει το τρίποντο. Η δυστοκία των φιλοξενούμενων μας προϊδεάζει για ένα ματς με μαζεμένο σκορ. Θα πάμε με τα 2-3 γκολ στο 2.18 του Betshop.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Περισσότερα

Click to comment

Trending