Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ένταση και ευρωπαϊκά γκολ στο 3.10 #Jimandrez

Μπενφίκα - Πόρτο προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια δίνοντας έμφαση στα γκολ σε εξαιρετικές αποδόσεις.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη ημέρας με ευρωπαϊκά προγνωστικά και αναμετρήσεις από την τρίτη αγωνιστική του Champions League. Δύο ματς στο μενού μας, πάμε αμέσως να δούμε.

Προγνωστικά: Με τα γκολ σε Τουρκία και Πορτογαλία

Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Γαλατασαράι με την Μπάγερν Μονάχου. Οι Τούρκοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μετά την απώλεια βαθμών από την Κοπεγχάγη, έχουν τρέξει ένα καλό σερί με νίκες με αποκορύφωμα το διπλό στο Μάντσεστερ, το οποίο τους έβαλε και σε τροχιά πρόκρισης στα νοκ-άουτ. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη κερδίζουν αλλά χωρίς να πείθουν με την απόδοση τους, αφού αμυντικά δεν… εμπνέουν εμπιστοσύνη. Ειδικά εκτός έδρας δέχονται εύκολα γκολ, πίεση και γενικά χρειάζεται δουλειά στα μετόπισθεν. Το ματς αναμένεται ανοιχτό, η καυτή έδρα της «Τσίμπομ» θα βοηθήσει ώστε να… δούμε καλό παιχνίδι και γκολ. Κρατάμε το goal/goal & over 2,5 στο 1.85.

Συνεχίζουμε δυναμικά με την αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Το ματς έχει τεράστια σημασία αφού οι δύο ομάδες είναι κάτω από την «ομπρέλα» της Ίντερ και ψάχνουν βαθμούς για να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι. Οι γηπεδούχοι μάλιστα δεν έχουν πάρει ακόμα πόντο, έχοντας 2/2 ήττες και μάλλον απόψε είναι η τελευταία ευκαιρία για μία νίκη. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν δείχνουν συνέπεια στο αμυντικό τους κομμάτι, ενώ επιθετικά βγάζουν σιγουριά και σκοράρουν με άνεση. Θα ψάξουν την ισοπαλία περισσότερο αλλά θα τους δοθεί η ευκαιρία να επιτεθούν. Το ματς λοιπόν έχει αξία στα γκολ, το αμφίτερμα στο 1.80 αξίζει.

Σαν ένα funbetάκι αξίζει η κάρτα του εξαιρετικά άτακτου Θουμπελδία στο 3.10, έχει πέντε κάρτες στις οχτώ τελευταίες αναμετρήσεις.

Ένταση και ευρωπαϊκά γκολ στο 3.10ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ένταση και ευρωπαϊκά γκολ στο 3.10

Μονό
19:45

Γαλατασαράι – Μπάγερν Μονάχου

Goal/goal & over 2,5

1.85
BET: 20 units
Μονό
22:00

Μπενφίκα – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Goal/goal

1.80
BET: 20 units
Funbet
22:00

Μπενφίκα – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Να δεχτεί κάρτα: Θουμπελδία

3.10
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending