Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Έντονος προβληματισμός στον Βόλο

Νίκη πάση θυσία με την Κηφισιά το Σάββατο οι κυανέρυθροι

Το πρωτάθλημα δεν εξελίσσεται καθόλου καλά για την ομάδα του Βόλου, στην οποία επικρατεί έντονος προβληματισμός!

Οι κυανέρυθροι μετά από 7 παιχνίδια, είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόνο 2 πόντους, έχοντας 5 ήττες, δύο ισοπαλίες και καμία νίκη…

Ποτέ άλλοτε ο Βόλος δεν είχε πραγματοποιήσει ανάλογο ξεκίνημα και η κατάσταση πρέπει να αλλάξει.

Βέβαια στα λόγια είναι εύκολο να το λες, στην πράξη είναι δύσκολο… Φάνηκε αυτό και στο Αγρίνιο, εκεί που ο Βόλος κατέρρευσε μετά το σοκ που δέχθηκε στις καθηστερήσεις του α’ μέρους.

Χωρίς ψυχολογία, η ομάδα δεν υπήρχε στο β’ μέρος και δικαιολογημένα έχασε ένα παιχνίδι, που στο πρώτο μέρος είχε τον έλεγχό του.

Είναι βέβαιο πως ο Βόλος χρειάζεται, έχει ανάγκη από μία νίκη που θα τον σπρώξει και θα τον βοηθήσει – κυρίως ψυχολογικά – στην συνέχεια, που έχει γίνει πέρα από δύσκολη και επικίνδυνη.

Το ερχόμενο Σάββατο η νίκη με την Κηφισιά στο Πανθεσσαλικό είναι επιβεβλημένη.

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, ίσως φανεί μοιραίο για την Βολιώτικη ομάδα, αν και ακόμα είναι νωρίς για κάτι τέτοιο, όμως κάποια στιγμή η ομάδα θα πρέπει να “ξυπνήσει” και να αντιδράσει.

Τα προβλήματα του Κώστα Μπράτσου είναι γνωστά, με κυριότερο αυτό στην θέση των κεντρικών αμυντικών, που κακά τα ψέματα έχει επηρεάσει τον Βόλο στην εικόνα του.

Όχι ότι και οι υπόλοιπες γραμμές του λειτουργούν έτσι όπως πρέπει δηλαδή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι κυανέρυθροι δεν παράγουν φάσεις, έχουν πετύχει μόλις 6 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ έχουν δεχθεί 16, έχοντας την δεύτερη χειρότερη άμυνα και την τρίτη χειρότερη επίθεση!!

Ο Βόλος μία φύση επιθετική και παραγωγική ομάδα, κάπου έχει χάσει την ταυτότητά του…

Μία ομάδα χωρίς ενέργεια, χωρίς ιδέες στο παιχνίδι της, που δέχεται γκολ με κάθε τρόπο και το κυριότερο μία ομάδα χωρίς αυτοπεποίθηση.

Και αυτό ακριβώς πρέπει να κοιτάξει ο Κώστας Μπράτσος: Να δώσει και πάλι στην ομάδα την χαμένη τους αυτοπεποίθηση, δουλεύοντας κυρίως στον ψυχολογικό τομέα.

Το έχουμε τονίσει ήδη, πως ο οργανισμός του Βόλου δεν έχει μάθει να λειτουργεί υπό πίεση, πρέπει να το διαχειριστεί με ηρεμία, καθαρή σκέψη και εμπιστοσύνη.

Και είναι αλήθεια ότι όλοι στον Βόλο κοιτάζουν να ανεβάσουν ψυχολογικά τους παίκτες, εν’ όψη του αγώνα με την Κηφισιά που είναι ιδιαίτερα κρίσιμος…

 

Trending