Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Tαμείο με τους πρωταθλητές στο NBA #loverdose

προγνωστικά NBA

Προγνωστικά NBA: Επιστρέφει το NBA, με τον #loverdose να εστιάζει στην αναμέτρηση Νάγκετς – Λέικερς.

Καλησπέρα NBAερς, 134 μέρες μετά τον τελικό στο Ντένβερ, η δράση επιστρέφει στην άλλη όχθη του ατλαντικού με δύο αναμετρήσεις. Η αυλαία ανοίγει με την αναμέτρηση Νάγκετς – Λέικερς, με το παιχνίδι Γουόριος – Σανς να είναι αυτό που ολοκληρώνει τη βραδιά. Για τις πρώτες εβδομάδες δεν θα υπάρχει ικανοποιητικό δείγμα για στατιστικές αναλύσεις. Έως τότε, τα προγνωστικά ΝΒΑ της στήλης, θα εστιάζουν κυρίως σε ομάδες που κράτησαν σταθερό κορμό και θα επιλέγουμε χαμηλό ποντάρισμα.

Προγνωστικά ΝΒΑ: Ντένβερ Νάγκετς – Λος Άντζελες Λέικερς

Η νέα σεζόν ξεκινά εκεί που τελείωσε η προηγούμενη, στην «Μπολ Αρένα». Στο γήπεδο όπου η ομάδα του Ντένβερ κατέκτησε τον πρώτο τίτλο του φρανσάιζ. Συνολικά οι Νάγκετς έπαιξαν το καλύτερο, το πιο σταθερό και ουσιαστικό μπάσκετ τη σεζόν 22-23. Αυτό τους οδήγησε στους τελικούς, όπου «καθάρισαν» εύκολα τους Χιτ του Τζίμι Μπάτλερ με σκορ 4-1. Όλοι οι παίκτες του βασικού κορμού παρέμειναν στην ομάδα, έτσι οι Νάγκετς συνεχίζουν πραγματικά από εκεί που σταμάτησαν τον περασμένο Ιούνιο.

Οι Λέικερς έχασαν από το βασικό τους ροτέισιον τον Ντένις Σρόντερ, όμως κράτησαν ουσιαστικά την ίδια πεντάδα. Πρόσθεσαν αρκετούς νέους παίκτες στο ρόστερ τους (Βίνσεντ, Πρινς, Γουντ, Ρέντις και Χέις), οι οποίοι θα καλύψουν θέσεις του βασικού ροτέισιον. Απόψε δε θα είναι διαθέσιμος για τους Λέικερς ο Τζάρεντ Βάντερμπιλτ, το βασικό «4» της ομάδας.

Η καλύτερη ομάδα της περσινής σεζόν, αντιμετωπίζει μία κατά 40% νέα ομάδα. Θεωρώ πως οι Νάγκετς θα ξεκινήσουν με το δεξί μέσα στο σπίτι τους και θα υπερκαλύψουν την διαφορά των 6 πόντων. Θα επιλέξω τον άσο με χάντικαπ -5.5 πόντων σε απόδοση 1.91 στη Novibet.

Tαμείο με τους πρωταθλητές στο NBAΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Tαμείο με τους πρωταθλητές στο NBA

Μονό
02:30

Ντένβερ Νάγκετς – Λος Άντζελες Λέικερς

1 (-5,5)

1.91
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending