Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τρία ματς χωρίς γκολ; #Bats

Ο #Bats επιστρέφει με προγνωστικά από τους ομίλους του Champions League σε αποδόσεις που φτάνουν το 2.11.

Τρεις επιλογές περιλαμβάνονται στα προγνωστικά της Τρίτης με ποντάρισμα σε γκολ αλλά και combo σημείο.

Προγνωστικά: Γαλατασαράι – Μπάγερν

Μάχη κορυφής έχουμε στην Πόλη για τον πρώτο όμιλο, μεταξύ της Γαλατασαράι και της Μπάγερν. Οι Τούρκοι εντυπωσίασαν στο «Ολντ Τράφορντ», επικρατώντας με 3-2 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και πλέον έχουν υπό τον έλεγχό τους τη δεύτερη θέση. Φυσικά αν μπορέσουν να διεκδικήσουν και την πρωτιά θα το κάνουν, αλλά η Μπάγερν είναι άλλου επιπέδου ομάδα. Δεδομένου, πάντως, ότι η Γαλατά παραμένει αήττητη μετά από 17 επίσημα ματς στην σεζόν, το έργο των Βαυαρών δε θα είναι εύκολο.

Με την ψυχολογία στα ύψη μπαίνει στο παιχνίδι το σύνολο του Μπουρούκ, έπειτα από τη νίκη με 2-1 στο ντέρμπι με την Μπεσίκτας. Δεν πρόκειται να παίζει αμυντικά ακόμα και κόντρα σε ένα μεγαθήριο όπως είναι η Μπάγερν, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα που έχει στα μετόπισθεν η ομάδα του Τούχελ. Δύσκολα θα μείνει χαμηλά το σκορ στο «Ραμς Παρκ», πάμε με το over 3,5 στο 2.11 της WinMasters.

Λανς – Αϊντχόφεν

Αρκετά ανοιχτά είναι τα δεδομένα μετά από δύο αγωνιστικές στον δεύτερο όμιλο. Στην κορυφή βρίσκεται η Λανς, που μετά την ισοπαλία στην έδρα της Σεβίλλης πήρε σπουδαία νίκη επί της Άρσεναλ με 2-1. Αντίθετα, η Αϊντχόφεν είναι τελευταία με τον μοναδικό βαθμό της να έρχεται στο ματς με την Σεβίλλη για τη δεύτερη αγωνιστική, ενώ υπέστη βαριά ήττα στην πρεμιέρα από την Άρσεναλ (4-0). Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, ότι οι Ολλανδοί βρίσκονται με την «πλάτη στον τοίχο», καθώς σε περίπτωση ήττας ή ακόμα και ισοπαλίας οι πιθανότητες πρόκρισης μειώνονται αρκετά.

Στο πρωτάθλημα το σύνολο του Μπος τα πάει εξαιρετικά, μετρώντας εννιά νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές με 30 γκολ υπέρ και τρία κατά. Σίγουρα μιλάμε για διαφορετικό επίπεδο σε σχέση με το Champions League, όμως η ποιότητα της PSV είναι αδιαμφισβήτητη. Υπερέχει στον τομέα της εμπειρίας κόντρα στην, κατά τα άλλα φορμαρισμένη, Λανς και αργά ή γρήγορα θα έρθει και το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στην Ευρώπη. Λόγω του πλεονεκτήματος της έδρας που έχει η γαλλική ομάδα, πάμε με κάλυψη στο combo Χ2 & over 1,5 που πληρώνει 2.00 στη Novibet.

Μπενφίκα – Σοσιεδάδ

Πολύ δύσκολα τα πράγματα για την Μπενφίκα στον τέταρτο όμιλο. Έχασε στο -θεωρητικά- ευκολότερο ματς της, εντός έδρας με την Σάλτσμπουργκ, έχασε και στο δυσκολότερο με το (κολακευτικό για αυτήν) 1-0 από την Ίντερ. Ποντάρει πολλά στο «Ντα Λουζ» απόψε για την σπρώξει στην πρώτη της νίκη για το Champions League κόντρα στην αήττητη Σοσιεδάδ. Οι Πορτογάλοι πέρσι είχαν καταφέρει να τερματίσουν πάνω από την Παρί Σεν Ζερμέν, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης, όμως φέτος κινδυνεύουν να μείνουν μέχρι και εκτός Ευρώπης.

Ποιοτικά η ομάδα του Σμιντ δεν νοείται να μην έχει όχι μόνο βαθμό, αλλά ούτε και γκολ σε έναν τέτοιο όμιλο. Από την άλλη, κι οι Βάσκοι διαθέτουν την ποιότητα μεσοεπιθετικά για να διασπάσουν την πορτογαλική άμυνα, η οποία δε δείχνει ιδιαίτερη σταθερότητα μέσα στην σεζόν. Υπάρχει λογική στο goal/goal και θα το επιλέξουμε σε απόδοση 1.83 από τη WinMasters.

Τρία ματς χωρίς γκολ;ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Τρία ματς χωρίς γκολ;

Περισσότερα

Click to comment

Trending