Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

«Σπάνε» το ρόδι οι Βεστφαλοί #Makrakis

Προγνωστικά

Προγνωστικά Τετάρτης από το Champions League αλλά και την Championship με έμφαση στα γκολ από τον #Makrakis.

Καλημέρα στην παρέα. Δεύτερη μέρα Champions League. Χθες δεν ασχοληθήκαμε, σήμερα όμως επιστρέφουμε με μία επιλογή που θα ξεπεράσει τον διπλασιασμό. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Δύσκολη έξοδος

Ξεκίνημα ξανά με Αγγλία πάντως. Η Μπρίστολ Σίτι υποδέχεται την εξαιρετική Ίπσουιτς. Μέτριες επιδόσεις εντός έδρας για τους γηπεδούχους, τρομεροί εκτός οι φιλοξενούμενοι. Παρόλα αυτά βλέπουμε πως η Ίπσουιτς έχει πάρει τρία σερί διπλά με 0-1. Αυτό και μόνο με αποτρέπει από το διπλό και με ωθεί στην επιλογή του under 2,5 στο 2.10 του Pamestoixima.gr. Η Μπρίστολ δεν θα είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος και ίσως μια ισοπαλία να μην χαλάσει κανέναν. Και αυτή η επιλογή θα προστεθεί στα σημερινά προγνωστικά.

Τελευταία ευκαιρία για τους Γερμανούς

Και θα τελειώσουμε με Champions League. Η Νιούκαστλ έχει βρει τα πατήματα της ξανά και ειδικά στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» μοιάζει ανίκητη, έχοντας μόλις μία ήττα από την Λίβερπουλ και μόνο νίκες. Από την άλλη έχουμε μια Ντόρτμουντ που δεν έχει σκοράρει στο Champions League. Να μείνει για τρίτο παιχνίδι «άσφαιρη» μια ομάδα με τέτοιες επιθετικές αρετές, μοιάζει απίθανο.

Επίσης, δεν έχουν και τα περιθώρια οι Γερμανοί να μην ψάξουν γκολ, αφού έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια τους εντός έδρας και με βάσει τα παραπάνω η επιλογή μου θα είναι το goal/goal & over 2,5 στο 2.05 της Novibet.

«Σπάνε» το ρόδι οι ΒεστφαλοίΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!«Σπάνε» το ρόδι οι Βεστφαλοί

Μονό
21:45

Μπρίστολ Σίτι – Ίπσουιτς

Under 2,5

2.10
BET: 30 units
Μονό
21:45

Μπρίστολ Σίτι – Ίπσουιτς

Χ

3.55
BET: 10 units
Combo
22:00

Νιούκαστλ – Ντόρτμουντ

Goal/goal & over 2,5

2.05
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending