Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Επίδειξη δύναμης στο Champions League #Mertzanidis

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος με δύο δυνατές δυάδες από το Champions League αλλά και από την Αγγλία έχει ο #Mertzanidis.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Λίγα πράγματα βγήκανε την Κυριακή αφού ο Πανιώνιος έμεινε από το 20′ στο 2-0 ενώ με άνεση πέρασε το Αιγάλεω από την Πάτρα. Συνεχίζουμε σήμερα Τετάρτη αφού έχουμε μεγάλη αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με την Μάντσεστερ Σίτι η οποία θα ταξιδέψει μέχρι την Ελβετία για να αντιμετωπίσει την Γιούνγκ Μπόις. Το απόλυτο έχει κάνει η αρμάδα του Πεπ αφού νίκησε με 3-1 και την Λειψία και τον Ερυθρό. Αν και βλέπω άνετη επικράτηση θα πάω με τα φάουλ αφού η Σίτι παίζει αρκετή ώρα με την μπάλα στα πόδια και δύσκολα θα πάει σε αντικανονικά μαρκαρίσματα.

  • Συνεχίζουμε με ακόμα μία ομάδα με την ίδια φιλοσοφία, την Μπαρτσελόνα που υποδέχεται στη Βαρκελώνη τη Σαχτάρ. Μεγάλες οι διαφορές των δύο ομάδων, για αυτό και εδώ θα πάω με τα λίγα φάουλ της Μπάρτσα.

  • Στη Λειψία τώρα, οι «ταύροι» θα κοντραριστούν με τον Ερυθρό Αστέρα και πιστεύω πως δεν θα δυσκολευτούν αφού οι Γερμανοί βρίσκονται σε καλό φεγγάρι. Δύσκολα θα σταματήσει στα δύο γκολ η Λειψία αλλά εμείς το καλύπτουμε με ασιατικό στα προγνωστικά.

  • Θα κλείσουμε με ματς από τη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, το ΣτόουκΛιντς. Μπορεί η Λέστερ και η Ίπσουιτς να έκαναν τρομερό ξεκίνημα αλλά η Λιντς σκοπεύει να κυνηγήσει μέχρι τέλους την απευθείας άνοδο αφού κράτησε αρκετούς παίκτες από την περσινή χρονιά. Θα πάρουμε και εδώ το διπλό με κάλυψη στο draw no bet.

Επίδειξη δύναμης στο Champions LeagueΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Επίδειξη δύναμης στο Champions League

Δυάδα απόδοσης 2.25
19:45

Μπαρτσελόνα – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Μπαρτσελόνα under 11,5 φάουλ

1.50
22:00

Γιούνγκ Μπόις – Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ Σίτι under 10,5 φάουλ

1.50
BET: 35 units
Δυάδα απόδοσης 2.17
22:00

Λειψία – Ερυθρός Αστέρας

Λειψία over 2 AH

1.45
22:00

Στόουκ – Λιντς

2 dnb

1.50
BET: 35 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending