Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μονό, combo και ειδικό μέχρι 2.88 #Bats

Τρεις αναμετρήσεις από το Champions League μπαίνουν στο μικροσκόπιο του #Bats, με αποδόσεις από 1.93 έως 2.88.

Τα προγνωστικά από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση συνεχίζονται με παιχνίδια σε Βαρκελώνη, Λειψία και Γλασκώβη.

Προγνωστικά: Μπαρτσελόνα – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Μετά και την πύρρειο νίκη στο «Ντραγκάο» με 1-0 κόντρα στην Πόρτο, η Μπαρτσελόνα πλέον έχει τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης στον όγδοο όμιλο. Δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, μηδέν γκολ παθητικό και σήμερα έχει την ευκαιρία για το 3/3 που θα τη φέρει όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης. Απέναντί της βρίσκει την Σαχτάρ Ντόνετσκ που με την εντυπωσιακή ανατροπή και νίκη με 3-2 (από 2-0) στην έδρα της Αντβέρπ, διεκδικεί με αξιώσεις τη δεύτερη θέση.

Η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια αλλά γεφυρώνεται, όσο αυτό είναι δυνατόν, από τις απουσίες των γηπεδούχων (Λεβαντόφσκι, Γκάβι, Κουντέ, Πέδρι, Ραφίνια, Ντε Γιονγκ). Στην κορυφή της επίθεσης περιμένουμε να δούμε τον Φεράν Τόρες, ο οποίος διανύει μια αρκετά καλή σεζόν μέχρι στιγμής. Μαζί με τον Φέλιξ θα αποτελέσουν το επίκεντρο της καταλανικής επίθεσης. Πάμε με τις 2+ τελικές στην εστία από τον Ισπανό στο 2.88 της Novibet.

Λειψία – Ερυθρός Αστέρας

Η εντός έδρας ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι πρακτικά έβαλε τέλος στις ελπίδες της Λειψίας για την πρώτη θέση. Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα, αλλά μοιάζει πολύ δύσκολο οι Άγγλοι να αφήσουν βαθμούς σε δύο ή και παραπάνω από τα εναπομείναντα τέσσερα ματς του ομίλου, οπότε η γερμανική ομάδα θα κοιτάξει να κλειδώσει τη δεύτερη θέση όσο νωρίτερα γίνεται. Έχει την ευκαιρία απόψε να πάρει μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, που προέρχεται από το εντός έδρας 2-2 απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις. Αμφότερες παίζουν ανοιχτά και επιθετικά, με τη Λειψία βέβαια να υπερέχει των Σέρβων σε όλους τους τομείς. Επιλογή μας ο άσος συνδυαστικά με το over 3,5 στο 2.30 της Novibet.

Σέλτικ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Κλείνουμε με την αναμέτρηση Σέλτικ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τον πέμπτο όμιλο. Οι Σκωτσέζοι συνηθίζουν να μπαίνουν στους ομίλους του Champions League αλλά να αποκλείονται νωρίς, και το ξεκίνημά τους μέχρι στιγμής φέτος μόνο διαφορετικό δεν είναι. Δύο ήττες σε ισάριθμα ματς από Φέγενορντ και Λάτσιο, και απόψε υποδέχονται την πρωτοπόρο Ατλέτικο. Με την σπουδαία ανατροπή κόντρα στην πρωταθλήτρια Ολλανδίας, το σύνολο του Σιμεόνε κέρδισε 3-2 και ισοβαθμεί με τη Λάτσιο στους τέσσερις βαθμούς. Αρκετά ανώτερη ομάδα οι «ροχιμπλάνκος» που έδειξαν το Σάββατο (και όχι μόνο) ότι είναι εξίσου επικίνδυνοι μακριά από το γήπεδό τους, επικρατώντας με 3-0 κόντρα στη Θέλτα. Στο 1.93 της Stoiximan δε γίνεται να αγνοήσουμε το διπλό.

Μονό, combo και ειδικό μέχρι 2.88ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μονό, combo και ειδικό μέχρι 2.88

Περισσότερα

Click to comment

Trending