Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ντέρμπι στο Βελιγράδι έως 10.73! #Playmaker

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague, ποντάροντας σε ειδικά παικτών που φτάνουν έως τον δεκαπλασιασμό.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Φτάσαμε στην 5η στροφή και συνεχίζουμε όπως κάθε εβδομάδα με προγνωστικά Euroleague. Απόψε ποντάρουμε σε δύο παίκτες, που αν κάνουν το κάτι παραπάνω μπορούν να μας βοηθήσουν να δεκαπλασιάσουμε.

Προγνωστικά Euroleague: Ντέρμπι με ιδιαιτερότητες

Ξεκινάμε από το μεγάλο ντέρμπι στο Βελιγράδι. Η Παρτιζάν υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα και θέλει να επανέλθει στις νίκες. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα κάνει ντεμπούτο στη φετινή Euroleague, αφού αντικατέστησε τον Ιβάνοβιτς στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Πάντα, τα παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες έχουν ένταση και συνήθως υψηλό σκορ με μικρές διαφορές. Δε θα ρισκάρω με σημείο, αν και κοιτάζω προς τον άσο, γιατί θέλω να δω τις αλλαγές του Έλληνα κόουτς στη φιλοσοφία του Ερυθρού. Θα ποντάρω όμως στον Πάντερ. Ο ηγέτης της Παρτιζάν δεν έχει ξεκινήσει ζεστός, αλλά ζει για τέτοια ματς. Στα τέσσερα τελευταία ντέρμπι έχει πετύχει τουλάχιστον δύο τρίποντα και σε δύο από αυτά πέτυχε και τρίτο. Περιμένω μια ανάλογη εμφάνιση και απόψε, αφού δεδομένα οι γηπεδούχοι οφείλουν να χτυπήσουν στην πιο αδύναμη, αμυντικά, ζώνη των φιλοξενούμενων που είναι η περιφέρεια.

Λίγο αργότερα, στο Βερολίνο, η Άλμπα υποδέχεται την Αρμάνι. Φαβορί στην αναμέτρηση υπάρχει και είναι οι Ιταλοί, όμως τη συγκεκριμένη ομάδα δεν την ποντάρω ποτέ σε τέτοιες αποδόσεις. Κύκλωσα όμως τον Μέλι. Ο Ιταλός φόργουορντ αγωνίζεται για πάνω από 20 λεπτά και το όριο των 5,5 πόντων είναι πολύ χαμηλό για την κλάση του. Άλλωστε, η Άλμπα πάσχει αμυντικά μέσα στη ρακέτα. Το απέδειξαν τα στατιστικά των ψηλών της Βίρτους, της Μπάγερν και της Μπασκόνια στα μεταξύ τους ματς.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
19:30

Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας

Πάντερ over 1,5 τρίποντα

1.87
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 10.73
19:30

Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας

Πάντερ over 2,5 τρίποντα

3.70
21:00

Άλμπα Βερολίνου – Αρμάνι Μιλάνο

Μέλι over 7,5 πόντοι

2.90
BET: 10 units
Ειδικό
21:00

Άλμπα Βερολίνου – Αρμάνι Μιλάνο

Μέλι over 5,5 πόντοι

1.98
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending