Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ξεσπούν οι «βιόλα» στο 2.60 #Bats

Ο #Bats ξεχωρίζει πέντε δυνατά σημεία από Europa και Conference League για αυτή την Πέμπτη.

Ευρωπαϊκή εβδομάδα η συγκεκριμένη με φουλ πρόγραμμα από τις δύο χαμηλότερες διασυλλογικές διοργανώσεις της Ευρώπης. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Σπάρτα Πράγας – Ρέιντζερς

Η κατάσταση είναι εντελώς αμφίρροπη στον τρίτο όμιλο του Europa League. Μετά από δύο αγωνιστικές, και οι τέσσερις βαθμούς μετρούν από τρεις βαθμούς, ενώ έχουν και ακριβώς ίδια διαφορά τερμάτων. Πρώτη μαζί με τον Άρη Λεμεσού η Σπάρτα Πράγας, τρίτη μαζί με την Μπέτις η Ρέιντζερς. Οι Τσέχοι τα πάνε εξαιρετικά εντός συνόρων και μετρούν μόλις δύο ήττες στα 19 επίσημα ματς τους σε όλες τις διοργανώσεις φέτος.

Απέναντί τους βρίσκουν μια προβληματική Ρέιντζερς, που έχει μπει στην εποχή Κλεμάν μετά την απόλυση του Μπιλ. Η αλλαγή προπονητή αναμένεται να φέρει ένα διαφορετικό κλίμα στη Γλασκώβη. Μένει να δούμε αν μακροπρόθεσμα ο Βέλγος τεχνικός θα μπορέσει να αξιοποιήσει την ποιότητα του ρόστερ. Πάντως στο ντεμπούτο του η Ρέιντζερς ήταν εξαιρετική, διαλύοντας με 4-0 την Χιμπέρνιαν. Περιμένουμε να κουβαλήσει αυτή τη θετική ενέργεια και να φύγει αλώβητη από την Πράγα. Στο 1.85, όπως τιμάται από το Betshop, το Χ2 αποτελεί επιλογή που αξίζει το ποντάρισμά μας.

Ρακόφ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Οι άπειροι Πολωνοί της Ρακόφ ξεκίνησαν πολύ καλά την σεζόν και έφτασαν μέχρι τα πλέι-οφ του Champions League, όπου αποκλείστηκαν από την πιο έμπειρη και ποιοτική Κοπεγχάγη. Η συνέχεια στην Ευρώπη δεν είναι ανάλογη μέχρι στιγμής, καθώς η ομάδα των Σβάρνα, Τσιφτσή και Παπανικολάου έχασε με 2-0 εκτός έδρας από την Αταλάντα και 1-0 εντός έδρας από την Στουρμ Γκρατς για το Europa League. Σήμερα αντιμετωπίζει την πολύ δυνατή Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία μετά την ήττα από την Αταλάντα στη δεύτερη αγωνιστική παρέμεινε στους τρεις βαθμούς και «καίγεται» για το θετικό αποτέλεσμα. Η ανωτερότητα των Πορτογάλων είναι ικανή να τους δώσει αυτό που θέλουν. Σπάνια μένουν στο ένα γκολ, οπότε θα συνδυάσουμε το διπλό με το over 1,5 για το 2.05 της Novibet.

Άλκμααρ – Άστον Βίλα

Στο Conference League διεξάγεται πολύ δυνατή μάχη για τον πέμπτο όμιλο ανάμεσα σε Άλκμααρ και Άστον Βίλα. Εκεί επικρατεί η ίδια κατάσταση με τον τρίτο όμιλο του Europa League. Όλες οι ομάδες στους τρεις βαθμούς, κάτι που οφείλεται στις εκπλήξεις που πέτυχαν η Ζρίνσκι (4-3 την Άλκμααρ) κι η Λέγκια Βαρσοβίας (3-2 την Άστον Βίλα) στην πρώτη αγωνιστική. Το σημερινό είναι ένα ματς που θέλουν πολύ και οι δύο ομάδες. Και τα τρία αποτελέσματα είναι ανοιχτά, όμως αυτό που περιμένουμε με σιγουριά είναι να δούμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Η άνεση τους στο μπροστά στα δίχτυα μας οδηγεί στο goal/goal & over 2,5, το οποίο προσφέρεται στο εξαιρετικό 2.24 από τη WinMasters.

Προγνωστικά: Ρόμα – Σλάβια Πράγας

Δυνατή αναμέτρηση κορυφής στον έβδομο όμιλο του Europa League μεταξύ της Ρόμα και της Σλάβια Πράγας. Εξαρχής αναμενόταν αυτές οι δύο να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον, όμως μετά από δύο αγωνιστικές μοιάζει σίγουρο ότι είναι οι ομάδες που θα βρεθούν στην επόμενη φάση. Επιβλητικοί οι Τσέχοι κόντρα σε Σερβέτ και Σέριφ, με αποκορύφωμα το 6-0 επί των Μολδαβών. Απόψε θα βολευτούν και με την ισοπαλία, επομένως δεν περιμένουμε να παίξουν το ίδιο ανοιχτά όπως συνηθίζουν. Η Ρόμα είναι που χρειάζεται περισσότερο τη νίκη. Ο Μουρίνιο βέβαια σε τέτοια παιχνίδια φυλάει πάντα τα νώτα του, κι όπως είδαμε και κόντρα στη Μόντσα οι «τζιαλορόσι» δεν είναι μια ομάδα που μπορεί κανείς να βασιστεί για θέαμα και υψηλά σκορ. Απρόσμενα υψηλό για τα δεδομένα του αγώνα το under 2,5. Παρότι συνήθως δεν επιλέγουμε τέτοιου είδους σημεία θα το πάρουμε στο 2.11 του Betshop.

Φιορεντίνα – Τσουκαρίτσκι

Τέλος, παραμένουμε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Φλωρεντία. Εκεί, η Φιορεντίνα υποδέχεται την Τσουκαρίτσκι για τον έκτο όμιλο του Conference League. Μετά από δύο ισοπαλίες με 2-2, το σύνολο του Ιταλιάνο οφείλει να πάρει την πρώτη φετινή του νίκη στην Ευρώπη κόντρα στους αδύναμους Σέρβους. Η ήττα της δευτέρας με 2-0 από την Έμπολι εντός έδρας ήρθε σαν κεραυνό εν αιθρία, και σίγουρα πλήγωσε τους παίκτες των «βιόλα», δεδομένης και της αντιπαλότητας των δύο ομάδων. Με τη διαφορά των αποψινών αντιπάλων να είναι χαοτική, τη δύναμη της έδρας αλλά και την ανάγκη για το τρίποντο, περιμένουμε η Φιορεντίνα να βρει τον καλό της εαυτό και να θριαμβεύσει. Ρισκάρουμε ανεβάζοντας ψηλά τα στάνταρ και πάμε με το over 3,5 των γηπεδούχων στο 2.60 της WinMasters.

Ξεσπούν οι «βιόλα» στο 2.60ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ξεσπούν οι «βιόλα» στο 2.60

Περισσότερα

Click to comment

Trending