Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Διπλασιάζουν «Γουέμπι» & Νάγκετς #loverdose

Διπλασιάζουν «Γουέμπι» & Νάγκετς

Προγνωστικά ΝΒΑ: Δείχνει εμπιστοσύνη σε Νάγκετς και Γουεμπανιάμα για το απόλυτο ο #loverdose

Καλησπέρα NBAερς! Επιστροφή σήμερα στην στήλη μας, με στόχο να διευρύνουμε το σερί των 5/5 προβλέψεων στην στήλη και στο Telegram του koubanezos.gr. Σήμερα το μενού περιλαμβάνει ένα σημείο από την αναμέτρηση στο Μέμφις. Αλλά και δύο ειδικά του Νο1 draft pick, Βίκτωρ Γουεμπανιάμα. Πάμε να δούμε αναλυτικότερα τα σημερινά προγνωστικά NBA.

 

Προγνωστικά ΝΒΑ: Μέμφις Γκρίζλις – Ντένβερ Νάγκετς

Οι περσινοί πρωταθλητές Νάγκετς, ταξιδεύουν σήμερα στο Μέμφις για να αντιμετωπίσουν τους πληγωμένους, λόγω απουσιών, Γκρίζλις. Οι γηπεδούχοι ήταν η ευχάριστη έκπληξη των τελευταίων ετών, με τον εντυπωσιακό Τζα Μοράντ να τραβάει τα βλέμματα όλων των φίλων του NBA. Όμως λόγω τιμωρίας θα χάσει τις 25 πρώτες αναμετρήσεις της ομάδα του φέτος. Άλλο ένα βασικό στέλεχος των Γκρίζλις που πιθανότατα θα χάσει όλη τη χρονιά λόγω μιας επέμβασης, είναι ο Στίβεν Άνταμς. Η εύκολη ήττα στην πρεμιέρα από τους Πέλικανς με σκορ 104-111, είναι ένα δείγμα των όσων περιμένουμε από τις «αρκούδες» στην αρχή της σεζόν.

Από την άλλη πλευρά, οι πρωταθλητές Νάγκετς στην πρεμιέρα νίκησαν εύκολα τους Λέικερς, με σκορ 119-107. Σημείο το οποίο αποτελεί και την πρώτη πρόταση της στήλης για τη φετινή σεζόν. Το Ντένβερ είχε τον πλήρη έλεγχο, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θεωρώ πως το ίδιο θα κάνει και σήμερα, απέναντι σε μία ομάδα με αισθητά μικρότερη δυναμική από τους Λέικερς. Χωρίς καμία ουσιαστική απουσία, θεωρώ πως οι Νάγκετς δεν θα δυσκολευτούν να υπερκαλύψουν τη διαφορά των 6 πόντων. Επιλέγω τον άσο με χάντικαπ -5.5 σε απόδοση 1.90 στη Novibet.

 

Προγνωστικά ΝΒΑ: Σαν Αντόνιο Σπερς – Χιούστον Ρόκετς

Απόψε θα βρεθούν αντιμέτωποι στο «ΈιΤι & Τι Σέντερ» οι ουραγοί της Δύσης, για τη σεζόν 22-23. Αμφότεροι ηττήθηκαν στην πρεμιέρα, απέναντι σε θεωρητικά αδύναμους αντιπάλους. Όμως το αποτέλεσμα έχει πολύ μικρή σημασία για τη σημερινή μας πρόβλεψη. Κατά πολλούς ο Βίκτωρ Γουεμπανιάμα είναι ο παίκτης φαινόμενο, εκείνος που θα σπάσει όλα τα ρεκόρ. Ο νεαρός Γάλλος, έχει όλες τις αρετές για να τα καταφέρει. Όμως μόνο ο χρόνος θα δείξει αν θα συμβεί αυτό. Στην πρεμιέρα ήταν πολύ θετικός, το μόνο που τον κράτησε κάτω από τα όρια σε πόντους και ριμπάουντ ήταν ο περιορισμένος χρόνος, λόγω των φάουλ που έκανε. Συγκεκριμένα σε 23 λεπτά συμμετοχής είχε 15 πόντους με 3/5 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 2 ασσίστ, 2 κλεψίματα και 1 τάπα.

Πιστεύω πως απέναντι στους Ρόκετς η δουλειά του θα είναι εθκολότερη και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Το παιχνίδι θα είναι λιγότερο σκληρό και θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Θα επιλέξω λοιπόν ξεχωριστά τα όριά του σε πόντους και ριμπάουντ. Βίκτωρ Γουεμπανιάμα over 17.5 πόντους και Βίκτωρ Γουεμπανιάμα over 6.5 ριμπάνουτ σε απόδοση 1.98 στη Stoiximan.

Μονό
02:10

Μέμφις Γκρίζλις – Ντένβερ Νάγκετς

2 (-5,5)

1.90
BET: 10 units
Μονό
03:10

Σαν Αντόνιο Σπερς – Χιούστον Ρόκετς

Β. Γουεμπανιάμα Πόντοι: Over 17.5

1.85
BET: 10 units
Μονό
03:10

Σαν Αντόνιο Σπερς – Χιούστον Ρόκετς

Β. Γουεμπανιάμα Ριμπάουντι: Over 6.5

1.98
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending