Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κίνητρο και έδρα για το 2.20 #Jimandrez

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη που έχει καυτά πονταρίσματα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ σε αποδόσεις κοντά στο 2.20.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Παρασκευής και επιστροφής στα πρωταθλήματα με αναμετρήσεις που η αλήθεια είναι έχουν την δική τους αξία ενώ πάντα υπάρχει και η μπασκετική νότα της ημέρας, σε ένα πρόγραμμα που μας αρέσει και πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Με ιταλικό ενδιαφέρον για το 2.20

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Βιλερμπάν με τη Βίρτους Μπολόνια. Το παιχνίδι αυτό έχει φαβορί αλλά μετά την πρόσληψη του Ποτσέκο στους γηπεδούχους τα δεδομένα δείχνουν να αλλάζουν. Ο Ιταλός προπονητής μπορεί να μην έχει τους παίκτες που του αρέσουν στο κλαμπ αλλά έχει τα χαρακτηριστικά για την μετάδοση κινήτρου και άνετα μπορεί να φτιάξει την ψυχολογία των παικτών του. Ωστόσο μέσα σε δύο ημέρες θαύματα δεν γίνονται και απέναντι του θα βρει τον πολύ διαβασμένο Λούκα Μπάνκι, ο οποίος στο Μουντομπάσκετ τον κέρδισε με τη Λετονία.

Οι φιλοξενούμενοι παίζουν όμορφα, συγκροτημένα και εύκολα ή δύσκολα μπορούν να περάσουν για δεύτερη φορά φέτος από την Γαλλία ώστε να κάνουν τέσσερις συνεχομένες νίκες. Θα είναι ένα παιχνίδι που ενδέχεται να κριθεί στις λεπτομέρειες αλλά άμα θέλει η Μπολόνια, να αλλάξει επίπεδο πρέπει να το πάρει το ματς αφού εξάλλου θα παίξει με μεγαλύτερη τακτική προσήλωση. Το διπλό στο 1.75.

Λίγο αργότερα στη Γένοβα, η Τζένοα υποδέχεται την Σαλερνιτάνα. Δύο τελείως διαφορετικές ομάδες, δύο διαφορετικά mindset. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει καλά την σεζόν και παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο σε αντίθεση με τους κακούς φιλοξενούμενους, οι οποίοι άλλαξαν προπονητή και θέλουν να ανέβουν επίπεδο. Αμφότερες έχουν καλές επιθετικές γραμμές και εύκολα δημιουργούν καταστάσεις, η διαφορά τους είναι στο αμυντικό τους κομμάτι που η αρμάδα του Πίπο Ιντζάγκι δεν κρατάει με τίποτα το μηδέν. Το ματς θα το διεκδικήσουν μέχρι τέλους και οι δύο, το Over 2,5 στο 2.20 έχει αξία.

Μονό
21:00

Βιλερμπάν – Βίρτους Μπολόνια

2

1.75
BET: 20 units
Μονό
21:45

Τζένοα – Σαλερνιτάνα

Over 2,5

2.25
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending