Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Κομβικό το παιχνίδι με την Κηφισιά

Με απουσίες και πάλι ο Βόλος αύριο που καίγεται για τη νίκη και τους 3 βαθμούς

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται και η ομάδα του Βόλου, θέλει να κάνει αύριο Σάββατο (28/10) την πρώτη της νίκη!

Ο Βόλος που ζει μια πρωτόγνωρη κατάσταση, καλείται να την διαχειριστεί και να ξεπεράσει αυτή την κρίση που προέκυψε και που θέλει την ομάδα κολλημένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με μόλις δύο πόντους, που μεταφράζονται σε ισάριθμες ισοπαλίες  με την Λαμία (2-2) και με τον Ατρόμητο (1-1) στο Περιστέρι.

Από εκεί και πέρα οι κυανέρυθροι έχουν ήττες, από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό.

Χρόνος υπάρχει για να ανατρέψει η Βολιώτικη ομάδα της κατάσταση, αλλά πρέπει να κάνει νίκες… Αρχής γενομένης από αύριο Σάββατο κόντρα στην Κηφισιά, που παρουσιάζει ένα σύνολο που παλεύει όλα τα ματς.

Παίζει με άγνοια κινδύνου και σαφέστατα αποτελεί απειλή για τον Βόλο.

Που έχει να ξεπεράσει και τα αγωνιστικά του προβλήματα, όπως αυτά των Σιαμπάνη, Σιέλη, Κόμπα και ίσως του Άλχο, που δίνει μάχη με τον χρόνο για να προλάβει το ματς.

Στα θετικά η επιστροφή του Μύγα, που πάντως έχει μία μεγάλη αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους και είναι λογικό να μην είναι στον βαθμό ετοιμότητας που θα ήθελε ο Κώστας Μπράτσος.

Βέβαια ο Βολιώτης τεχνικός, γνωρίζει πολύ καλά ότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια παίζει μεγάλο ρόλο η θέληση, η αυταπάρνηση και η κατάθεση ψυχής που επιβάλλεται να βγάλουν οι παίκτες του μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

Η Κηφισιά

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Μετά την τελευταία προπόνηση ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή από την οποία απουσιάζουν οι τραυματίες Νίκος Πέιος και Μάρκο Γκόμπελιτς, όπως και ο Τζακ Ιπαλίμπο.

Η αποστολή της Κηφισιάς: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης, Νίκος Βαφέας, Αλέξανδρος Παρράς, Λοΐκ Λαντρ, Μάνος Σμπώκος, Βασίλης Σπίνος, Λούκα Τσάπαν, Γιάννης Μασούρας, Αλμπέρτο Μποτία, Λούμορ Αγκμπενιένου, Αντώνης Παπασάββας, Πάνος Πρίτσας, Σωτήρης Νίνης, Μοργκάν Σναϊντερλάν, Ίλιαν Ίλιεφ, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν, Ανδρέας Τεττέι, Ματέους Σάντος.

 

 

Trending