Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Χωρίς λογική το 1.97! #Playmaker

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague από τη δεύτερη βραδιά της αγωνιστικής, ποντάροντας σε ένα ειδικό από το Κάουνας.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Απόψε ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική και το μενού έχει φυσικά προγνωστικά Euroleague. Απόψε θα πάμε στο Κάουνας, όπου εντόπισα ένα ειδικό με αξία.

Προγνωστικά Euroleague: Υψηλό line

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της βραδιάς, η Ζαλγκίρις υποδέχεται τη Βαλένθια. Οι δυο ομάδες έχουν ξεκινήσει πολύ καλά στη σεζόν, αν λάβουμε υπόψη ότι δεν έκαναν και πολύ μεγάλο θόρυβο στο μεταγραφικό παζάρι. Δεν είναι έκπληξη φυσικά, αφού πρόκειται για δυο συλλόγους με εξαιρετικό σκάουτιγνκ, που φτιάχνουν ομάδα με τα… ψέματα! Δε θα μπλέξω με το αποτέλεσμα του αγώνα, αν και πιστεύω πως οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί και τέτοια ματς τα καθαρίζουν στην έδρα τους έστω και δύσκολα.

Αντίθετα, στα ειδικά των ομάδων έχω κυκλώσει τα συνολικά τρίποντα. Το όριο έχει τοποθετηθεί στα 18,5 και φαντάζει αρκετά υψηλό για τα δεδομένα των δύο ομάδων. Αμφότερες διαθέτουν παίκτες που προτιμούν να διεισδύουν και λιγότερους που ρισκάρουν με σουτ από μακριά. Μπορεί ο μέσος όρος των Λιθουανών να είναι στα 10,5, όμως ήταν καθοριστικός ο αγώνας απέναντι στην αστεία περιφερειακή άμυνα της Μπασκόνια για αυτό το νούμερο. Η Βαλένθια από την άλλη σκοράρει 7,5 τρίποντα ανά ματς. Το under έχει μεγάλη αξία,  σε ένα ματς που αναμένεται να έχει χαμηλό ρυθμό και σκορ και δυνατές μονομαχίες μέσα στη ρακέτα.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
20:00

Ζαλγκίρις – Βαλένθια

Under 18,5 τρίποντα

1.97
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending