Connect with us
Advertisement

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Στο Top-3 ο Πέρεζ λίγο πριν τις κατατακτήριες στην πατρίδα του

 

Ο Μεξικανός οδηγός της Red Bull ανέβηκε στο “άτυπο” βάθρο των τρίτων ελεύθερων δοκιμών, ακολουθώντας τον 1ο Μαξ Φερστάπεν και τον 2ο Τζορτζ Ράσελ.

Δεν θα μπορούσε να ήταν κάποιος άλλος ο ήρωας του μεξικανικού Grand Prix πέρα από τον Σέρτζιο Πέρεζ. Ο δεύτερος οδηγός των “Κόκκινων Ταύρων” ολοκλήρωσε στην 3η θέση του FP3 και ετοιμάζεται για το αποψινό Qualifying (12.00πμ, 29/10).

Τα ελεύθερα δοκιμαστικά:

Πρώτος στην πίστα βρήκε ο Βάλτερι Μπότας, με την Alfa Romeo. Ένας από τους οδηγούς που ακολούθησαν ήταν και ο Γιούκι Τσουνόντα, ο οποίος έχει λάβει ποινή θέσεων στην εκκίνηση, αφού η ομάδα του προχώρησε σε αλλαγή συστατικών πολυουρεθάνης στο μονοθέσιό του. Ωστόσο, ο ομόσταυλός του, Ντάνιελ Ρικιάρντο, έχει επιστρέψει και παρά το “μουδιασμένο” comeback του στο Όστιν, είναι διατεθημένος να τα δώσει όλα στο Μεξικό.

 

 

Με 14 λεπτά να έχουν περάσει από την έναρξη του session, ο Πιέρ Γκασλί είχε την δική του στιγμή στην 12η στροφή, χάνοντας τα φρένα και πραγματοποιώντας ένα ελαφρύ τετ-α-κε, όχι σαν αυτό του Φερνάντο Αλόνσο όμως στο Free Practise 2. Λίγο αργότερα, οι οδηγοί ξεκίνησαν να παραπονιούνται για τα γλιστρήματα στην πίστα και την θερμοκρασία ασφάλτου, η οποία ξεπερνούσε την συνηθισμένη στην “Ερμάνος Ροντρίγκεζ”.

Μετά από 22 λεπτά, η Red Bull έβγαλε για πρώτη φορά τα μονοθέσιά της στο σιρκουί, με τον Μαξ Φερστάπεν να περνάει στην κορυφή και τον Σέρτζιο Πέρεζ να βρίσκεται στην 3η θέση, ο οποίος κυνηγάει στην πρώτη pole position στην πατρίδα του.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του FP3, η Ferrari έπρεπε να αντιμετωπίσει δύο προβλήματα. Ο Λεκλέρ χρειάστηκε να εγκατάλειψη του γύρου που έκανε, με στόχο το γρηγορότερο πέρασμα, αφού ο Μάγκνουσεν είχε δημιουργήσει κίνηση, ενώ ο Στρολ πλησίασε αρκετά τον Σάινθ και τον ανάγκασε να “στριφογυρίσει”. Ο Ισπανός ήταν έξαλλος και αυτό φάνηκε στο team radio: «Αυτός ο τύπος, ειλικρινά… αυτός ο τύπος! Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό στα ελεύθερα δοκιμαστικά». Το περιστατικό σημειώθηκε από τους αγωνοδίκες πριν το session ολοκληρωθεί.//ΓΚ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

 

 



Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE1 ώρα ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 22 ώρες ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ4 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ5 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE7 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 28 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ10 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ11 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE13 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending