Connect with us
Advertisement

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Έπεσε “μαύρο” στον Μαγνησιακό | Δεν κατεβαίνει αύριο να παίξει με την ΑΕ Κιλελέρ!!!

Μύλος στον Μαγνησιακό, που παραμονές του αγώνα του με την ΑΕ Κιλελέρ, η διοίκησή του, αποφάσισε να μην κατεβάσει την ομάδα να παίξει αύριο το παιχνίδι!!!

Αιτία; Ο πρώην προπονητής και “επίδοξος” διοικητικός ηγέτης – σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μαγνησιακού – Θάνος Θεοδώρου, που μετά την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, συμφώνησε να ηγηθεί μιας διοικούσας επιτροπής, που θα “έτρεχε” τον Μαγνησιακό στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται να μην έγινε, με αποτέλεσμα η διοίκηση του συλλόγου να δηλώσει αδυναμία συμμετοχής της ομάδας στο αυριανό ματς.

Όσο για το μέλλον; Αβέβαιο…

Οπωσδήποτε όμως πρέπει να απαντηθούν (και από τις δύο πλευρές) πολλά ερωτήματα, σχετικά με το είδος της σχέσης τους…

Προπονητής;

Διοικητικός (οικονομικός) παράγοντας;

Τι ήταν ο κ. Θεοδώρου στον Μαγνησιακό;

Πως είναι δυνατόν μία ομάδα να μην κατεβαίνει σε αγώνα της, από την στιγμή που έφυγε ο προπονητής της και μάλιστα με “φιλικό” τρόπο;

Ή μήπως δεν ήταν και τόσο “φιλικός”;

Σε κάθε περίπτωση, ο Μαγνησιακός γράφει μία μαύρη σελίδα στην ιστορία του…

 

Η ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι η ομάδα μας δεν θα κατέλθει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την Α.Ε. Κιλελέρ στο στάδιο Αλκαζάρ την Κυριακή 29/10 και ώρα 15.00.

Η διοίκηση οδηγήθηκε σε αυτή τη δύσκολη απόφαση, καθώς εξάντλησε όλα τα περιθώρια συνεννόησης με τον προπονητή κ. Θάνο Θεοδώρου που εφέρετο ως επικεφαλής «διοικούσας επιτροπής» να «τρέξει» την ομάδα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας την Τετάρτη 25/10/2023 και εκείνοι επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Τελικά αθέτησε την προφορική συμφωνία που ο ίδιος πρότεινε στη διοίκηση οδηγώντας την ομάδα σε αδιέξοδο.

Click to comment

Trending