Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δυάδες για φίλημα, έως 6.62 #TheMagician

Προγνωστικά Σαββάτου από τον #TheMagician με δυάδες από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αποδόσεων από 2.66 έως και 6.62!

Καλημέρα σας. Τα ευρωπαϊκά κύπελλα μας άφησαν προς το παρόν, με τα εθνικά πρωταθλήματα να συνεχίζονται με πολύ ενδιαφέροντες αναμετρήσεις. Βέβαια ξεχωρίζει το ντέρμπι στην Ισπανία, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Όλα αυτά μέσα από υψηλές αποδόσεις που ξεχωρίσαμε σήμερα στα προγνωστικά μας. Πάμε να τα δούμε ένα ένα.

Προγνωστικά: Άμυνες σαν σουρωτήρι

Η Γκλάντμπαχ μετά την εντός έδρας ισοπαλία που παραχώρησε στην ουραγό Μάιντς (2-2) πριν δύο εβδομάδες, ανέστησε και την Κολωνία την τελευταία αγωνιστική, μιας και ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας. Μόλις έξι οι βαθμοί για τους γηπεδούχους μετά από οχτώ αγωνιστικές, βρίσκονται σταθερά στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Επιθετικά κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα, αλλά αμυντικά διαθέτει την δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 19 τέρματα παθητικό. Δεν φαίνεται να υπάρχει λύση για τα κενά στα μετόπισθεν, έχοντας δεχθεί τέρμα και στους οχτώ αγώνες του πρωταθλήματος.

Στην ίδια κατάσταση κινείται και η Χάιντενχαμ. Το μόνο που μπορεί να την σώσει είναι να σκοράρει περισσότερα τέρματα από τον αντίπαλο της, δείχνοντας με την αγωνιστική της συμπεριφορά ότι είναι δεδομένο πως αργά η γρήγορα στον αγώνα, θα δεχθεί τέρμα. Μόλις μια φορά δεν δέχθηκε τέρμα, στην νίκη με 1-0 απέναντι στην απογοήτευση της σεζόν, Ουνιόν Βερολίνου. Στα υπόλοιπα επτά ματς η εστία της παραβιάστηκε τουλάχιστον δύο φορές.

Σημείο: Αναμετρώνται σήμερα οι ομάδες με τις δύο χειρότερες άμυνες της «Bundesliga», οι οποίες όμως έχουν επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Κρατάμε το over 3,5 με απόδοση 2.25 στην Novibet.

Έτοιμη για το διπλό

Συνεχίζουμε στην Γερμανία. Βρήκε την Χάιντενχαμ σε κακή μέρα η Άουγκσμπουργκ και σκόραρε πέντε τέρματα για το τελικό 5-2. Επιεικώς στην μετριότητα κινούνται οι γηπεδούχοι με δύο νίκες, τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Με τους οχτώ αυτούς βαθμούς βρίσκονται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα. Χαρακτηριστικά δέχτηκαν τέρμα σ’ όλα τα ματς, ενώ στα επτά από αυτά η εστία τους παραβιάστηκε τουλάχιστον δύο φορές. Ευτυχώς που υπάρχει και ο Βόσνιος επιθετικός Ντεμίροβιτς και ξελάσπωσε την ομάδα αρκετές φορές με τα πέντε τέρματα του.

Η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται μία θέση επάνω, στην ένατη αλλά με δώδεκα βαθμούς. Εκμεταλλεύεται την έδρα της κυρίως γιατί μακριά από αυτή δυσκολεύεται, αλλά έχει αντιμετωπίσει δυνατούς αντιπάλους. Σήμερα της δίνεται μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να φύγει με την νίκη εάν είναι προσεχτική στα αμυντικά της καθήκοντα. Μετά της δύο σερί ήττες απέναντι σε Στουτγάρδη και Μπάγιερ Λεβερκούζεν καλείται να επιστρέψει στις νίκες. Άλλωστε η ομάδα έχει στόχο την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Σημείο: Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να φύγουν με το διπλό, αλλά εμείς θα εμπιστευτούμε την επιθετική τους γραμμή. Για τα προγνωστικά μας επιλέγουμε το over 1,5 γκολ της Βόλφσμπουργκ με απόδοση 2.08 στην Novibet.

Προγνωστικά: Ντέρμπι υποβιβασμού

Πάμε στο νησί και στο παιχνίδι μεταξύ της Μπόρνμουθ εναντίον της Μπέρνλι. Παράλληλοι βίοι για τους δύο αντιπάλους. Χωρίς νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα και με συγκομιδή τριών βαθμών οι γηπεδούχοι, τέσσερις οι φιλοξενούμενοι με μία επιτυχία, εκτός έδρας απέναντι στην αδύναμη Λούτον. Ακόμη είναι νωρίς στο πρωτάθλημα, αλλά το παιχνίδι μυρίζει εξάποντο. Ομάδες που θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, με τις άμυνες να είναι η αχίλλειος πτέρνα τους, καθώς αδυνατούν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Χαρακτηριστικά κατέχουν την δεύτερη και τρίτη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, με την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται στην τελευταία θέση της σχετικής λίστας. Δεν θα φοβηθεί η μια την άλλη καθώς αποτελούν ισάξια σύνολα.

Σημείο: Οι δύο ομάδες θα κονταροχτυπηθούν με την νικήτρια να βγαίνει εκτός ζώνης υποβιβασμού. Επιλογή μας το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 1.96 στην Novibet.

El Clásico

Δύο διαφορετικοί κόσμοι συγκρούονται σήμερα στο Μονζουίκ της Βαρκελώνης. Αυτός της Μπαρτσελόνα, με αυτόν της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι δεν βγάζουν μάτια, αλλά είναι σταθερά καλοί στην απόδοση τους. Επικράτησαν με 1-0 εντός έδρας της Αθλέτικ Μπιλμπάο, αν και μπορούσαν κάλλιστα να είχαν δεχθεί τέρμα, κάτι που έγινε στο τελευταίο παιχνίδι τους για το Champions League, απέναντι στην Σταχτάρ Ντόνετσκ, όπου και νίκησαν με 2-1. Θα βγάλουν φάσεις για γκολ, αλλά χρειάστηκε ο τερματοφύλακας Τερ Στέγκεν να δείξει σε αρκετούς αγώνες την κλάση του. Αήττητη η Μπαρτσελόνα μέχρι στιγμής σε 13 αγώνες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Συνολικά μετράει δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες, μένοντας άσφαιρη μόνο την πρώτη αγωνιστική, εντός με την Χετάφε.

Οι φιλοξενούμενοι με 25 βαθμούς βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Χιρόνα, ένα πάνω από τους 24 της Μπαρτσελόνα. Στην επίθεση σκοράρουν κατά ριπάς, ενώ με την ποιότητα και το βάθος στο ρόστερ, οι απουσίες των βασικών Κουρτουά και Μιλιτάο δεν φαίνονται στο χορτάρι. Δεν έπιασε καλό ρυθμό στην Σεβίλλη, μένοντας στο 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική. Σήμερα οι Βινίσιους Ζούνιορ και Μπέλινγκχαμ αναμένεται με τις ικανότητες και ταχύτητα τους να δυσκολέψουν αφάνταστα τους γηπεδούχους. Δύσκολο φαντάζει το σενάριο να μείνει μακριά από το γκολ, κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής στην σεζόν.

Σημείο: Πρώτη επιλογή για τα προγνωστικά μας το over 2,5 με απόδοση 1.60 και θα κρατήσουμε από το παιχνίδι με μεγαλύτερο ρίσκο το goal/goal και over 3,5 με απόδοση 2.50 στην Novibet.

Προγνωστικά: Ζητείται ανάκαμψη

Μπορεί η Χέρενφεν να ξεκίνησε με δυο νίκες στα δυο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά μετά ήρθε η απόλυτη κατηφόρα. Στα επόμενα επτά μπόρεσε να κερδίσει μόλις ένα βαθμό, δεχόμενη στις περισσότερες των περιπτώσεων τρία τέρματα. Βρίσκεται οριακά εκτός ζώνης υποβιβασμού, εξαιτίας της άμυνας, η οποία βρίσκεται σε κακό χάλι, δεχόμενη και πολλές φάσεις και πολλά γκολ. Σήμερα έχει μια ευκαιρία για να αποκομίσει βαθμολογικό όφελος από τον αγώνα καθώς η  αντίπαλος της Χέρακλες, παρουσιάζει και αυτή πολλές αμυντικές δυσκολίες. Δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα σ’ αυτά τα εννέα παιχνίδια της <<Eredivisie>>, με την επίθεση να την βγάζει από την δύσκολη θέση σκοράροντας ανελλιπώς. Μετράει 8/9 goal/goal, όπως και οχτώ over 2,5, ενώ έξι από αυτά ολοκληρώθηκαν με τουλάχιστον τέσσερα τέρματα. Εύκολα μπορεί να βρει δίχτυα σήμερα απέναντι στην αδύναμη ομάδα των γηπεδούχων.

Σημείο: Ευάλωτες αμυντικά οι δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα προβάδισμα λόγω καλύτερης επιθετικής λειτουργίας. Επιλογή μας το over 2,5 με απόδοση 1.66 στην Novibet. Το σκορ μπορεί να ανοίξει με ένα γρήγορο τέρμα, γι αυτό θα κρατήσουμε και το over 3,5 με απόδοση 2.65 στην Novibet.

Επικίνδυνη έξοδος

Σε ανοδική πορεία η Γουλβς, παρέμεινε για τέταρτη σερί αγωνιστική αήττητη, επικρατώντας με 2-1 εκτός έδρας της Μπόρνμουθ, με γκολ στο 88′. Μόνο την πρώτη αγωνιστική δεν είχε επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, στην ήττα 1-0 εκτός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπειτα σκόραρε και στις οχτώ που ακολούθησαν. Στον αντίποδα βέβαια η αμυντική της λειτουργία δεν βρίσκεται και στα καλύτερα της, μιας και έχει δεχτεί γκολ στις οχτώ από τις εννέα στροφές του πρωταθλήματος. Αυτό θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί η σημερινή της αντίπαλος Νιούκαστλ, η οποία επιθετικά πετάει φωτιές, αλλά μακριά από το <<Σεντ Τζέιμς Πάρκ>> χάνει μέρος της δυναμικής της. Επιπλέον κουβαλάει και την κούραση από το ματς της Τετάρτης με την Μπορούσια Ντόρντμουντ, στο οποίο ηττήθηκε με 1-0 εντός έδρας, πετυχαίνοντας μάλιστα δύο φορές το δοκάρι στο τελειώματα του αγώνα.

Σημείο: Καλύτερη ομάδα η Νιουκάστλ, αλλά λίγο η κούραση των φιλοξενούμενων, λίγο ο ενθουσιασμός των γηπεδούχων μας οδηγούν στο goal/goal με απόδοση 1.70 στην Novibet.

Έχουν γενέθλια σήμερα:

Παίχτες: Μάρκος Ακούνα (32 – Σεβίλλη), Μίλαν Μπάρος (42), Ομπαφέμι Μάρτινς (39)

Καλή επιτυχία!

Ξεσπούν οι «βιόλα» στο 2.60ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ξεσπούν οι «βιόλα» στο 2.60

Περισσότερα

Click to comment

Trending