Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Κληματσούδας: «Λύκοι» που απειλούν

Ο #Klhmats ασχολείται με την αναμέτρηση Γουλβς – Νιούκαστλ στη σημερινή στήλη και καταλήγει με επιλογή στα γκολ.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Με εξαίρεση τη στήλη της Τρίτης, η υπόλοιπη εβδομάδα κύλησε ιδανικά, με αποκορύφωμα το προχθεσινό ταμείο. Χθες Παρασκευή απείχα, επιστρέφω όμως σήμερα δριμύτερος, καθώς το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα γεμάτο.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και η Facebook page. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Στη σημερινή στήλη θα σταθώ στην αναμέτρηση Γουλβς – Νιούκαστλ, με τη γηπεδούχο να απειλεί τον εκάστοτε αντίπαλο εντός έδρας, ενώ η Νιούκαστλ είναι κουρασμένη από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι απέναντι στην Ντόρτμουντ, στο οποίο μάλιστα ηττήθηκε.

Έξι από τις οκτώ επισκέψεις της Νιουκάστλ στο «Μολινό» για την Premier League είχαν το ίδιο σκορ (1-1). Στις άλλες δύο κάθε ομάδα είχε μία νίκη με 2-1. Αυτό το ζευγάρι έβγαλε επτά goal/goal στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Βάσει και της φετινής εικόνας τους, δηλαδή μιας πολύ δυνατής Γουλβς εντός, αλλά και μία εξαιρετικής γενικώς ομάδας όπως η Νιούκαστλ, θα στηρίξω την παράδοση και το στατιστικό, δηλαδή το goal/goal στο παιχνίδι.

Αν θέλετε, ως συμπλήρωμα, στο Ατρόμητος – Παναιτωλικός προς τα αριστερά να κοιτάξετε. Αυτό γράφω μόνο και τίποτε παραπάνω.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.



Περισσότερα

Click to comment

Trending