Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προτεραιότητες και γκολ στο 4.80 #Jimandrez

Προτεραιότητες και γκολ έως 4.80

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με δυναμική στήλη και επιλογές σε Γαλλία και Ελλάδα που ακουμπούν το εξαιρετικό 4.80.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη ημέρας απόψε και ξεκινάμε δυναμικά για ακόμα ένα ταξίδι στο κουπόνι με τα προγνωστικά μας. Πάμε να δούμε αμέσως χωρίς προλόγους τις βασικές επιλογές του Σαββάτου.

Προγνωστικά: Λάθος αποδόσεις στο Μπορντό

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Μπορντό με την Ροντέ. Δεύτερη κατηγορία Γαλλίας, μεγάλο ματς για πολλούς και διάφορους λόγους. Οι γηπεδούχοι δεν πείθουν με την απόδοση τους, παίζουν άσχημο ποδόσφαιρο και γενικά δεν. Η φανέλα τους μόνο τους ουσιαστικά τους κρατάει κάπως στο παιχνίδι της ανόδου εάν και έχει μείνει αρκετά πίσω η αλήθεια είναι.

Πλέον ένα θαύμα χρειάζονται και νίκες μαζεμένες ενώ οι οργανωμένοι έχουν εκφράσει ανοιχτά την οργή τους για την κατάσταση στην οποία βαδίζει η ομάδα τους. Από την άλλη η φιλοξενούμενη παίζει καλύτερο και πιο ανοιχτό ποδόσφαιρο, σκοράρει με ευκολία και δημιουργεί πολλές καταστάσεις στις αντίπαλες άμυνες με το θράσος της. Τα ματς της γενικά χαρακτηρίζονται από γκολ, δεν πρόκειται να φοβηθεί την τραγική κατάσταση των γηπεδούχων. Το αμφίτερμα έχει αξία, κάτι ψιλά και στο καλοπληρωμένο διπλό.

Προγνωστικά: Καίγονται στον Βόλο

Δεύτερη και τελευταία επιλογή στο ματς του Βόλου ανάμεσα σε ΝΠΣ Βόλο και Κηφισιά για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Πολλά και διάφορα προβλήματα οι γηπεδούχοι που δεν σηκώνουν με τίποτα κεφάλι και εάν δεν κερδίσουν ούτε απόψε, θα έχουν τεράστιο πρόβλημα. Καλά το πάει η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου στην αντίπερα, η οποία παίζει καλούτσικο ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά όταν παίζει εκτός κάπου χάνεται, ειδικά αμυντικά εάν και το ματς αυτό θα το χτυπήσει. Το αμφίτερμα στο 1.80 κρύβει επίσης αξία.

Μονό
16:00

Μπορντό – Ροντέ

Goal/goal

1.83
BET: 20 units
Funbet
16:00

Μπορντό – Ροντέ

2

4.80
BET: 4 units
Μονό
17:30

ΝΠΣ Βόλος – Κηφισιά

Goal/goal

1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending