Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα πάντα όλα στην Ευρώπη στο 2.82 #Dogass

Προγνωστικά μπάσκετ: Κλείνει την εβδομάδα του ο #Dogass με επιλογές από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Καλημέρα σε όλους. Πληθώρα ειδικών, στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, και οι επιλογές μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν. Πάμε να καταγράψουμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά μπάσκετ: Απ’ όλα έχει ο μπαχτσές

Πάμε να δούμε τις επιλογές μου ανά χώρα:

-Στην Ελλάδα, παρ’ ότι υπάρχουν παιχνίδια, μου αρέσουν πολύ οι over 8,5 πόντοι του Πολ Γιόργκενσεν στην αναμέτρηση του Απόλλων Πάτρας με τον Κολοσσό Ρόδου. Ο Αμερικανός γκαρντ, μετά από ένα εκρηκτικό ξεκίνημα, έχει σιγήσει. Οι Ροδίτες πήραν τον Άντριου Γκάουντελοκ οπότε, θα θελήσει να δείξει πράγματα για να μην ….ψάξει ομάδα!!

-Στην Ισπανία, θα ασχοληθώ με τα ριμπάουντ του Σουηδού γκαρντ Λούντβιγκ Χάκανσον στην αναμέτρηση της Χιρόνα με τη Μούρθια. Ο παίκτης της Μούρθια κάθε άλλο, παρά αδιάφορος είναι. Μπαίνει στις φάσεις και παίρνει αρκετά λεπτά συμμετοχής. Εμείς απλά θέλουμε να πάρει over 1,5 ριμπάουντ.

-Τέλος, θα ασχοληθούμε με την αγαπημένη μου γερμανική BBL. Εδώ θα πάω με τρεις επιλογές. Πρώτη ,είναι οι over 3,5 πόντοι του Ζόνας Μπότερμαν στην αναμέτρηση της Χάιντελμπεργκ με τους Τάουερς. Ο άσσος των Τάουερς παίρνει από το πουθενά χρόνο συμμετοχής καθώς, κυριολεκτικά ….χάνουν από τα αποδυτήρια οπότε, οι συμπληρωματικοί παίκτες παίζουν περισσότερο. Θεωρώ πολύ  μικρό αυτό το line.

Δεύτερη επιλογή, είναι από την αναμέτρηση της Ουλμ με τη Λούντβιχσμπουργκ. Ο Έντι Εντιγκίν παίζει βασικός στους φιλοξενούμενους. Σήμερα θα βρει μπροστά του μία μέτρια φροντλάιν. Η Λούντβιχσμπουργκ πρέπει να χτυπήσει εκεί την Ουλμ αν θέλει, να πάρει αποτέλεσμα. Οι over 7,5 πόντοι θα μπουν στα προγνωστικά μας.
Τελευταία επιλογή θα είναι η νίκη της Ράστα Βέχτα απέναντι στη Μπραουνσβάιγκ (με χάντικαπ -5,5). Η φόρμα του Κούσε και το γεγονός ότι δεν παίζει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, την απογειώνει. Αν πιάσει τα συνήθη στάνταρ της θα πάρει τη νίκη με χαρακτηριστική άνεση.

Ξεσπούν οι «βιόλα» στο 2.60ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ξεσπούν οι «βιόλα» στο 2.60

Περισσότερα

Click to comment

Trending