Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ψάχνει την νίκη ο Ατρόμητος #Mertzanidis

Ψάχνει την νίκη ο Ατρόμητος

Προγνωστικά στοιχήματος με δυνατές δυάδες αλλά και ειδικά έως 7.00 απόδοση από Ελλάδα, Ισπανία και Γερμανία έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, αφήνουμε πίσω τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με κέρδος αφού την Τετάρτη η Σίτι και η Μπαρτσελόνα δεν αφήσανε περιθώρια στους αντιπάλους τους και δεν κάνανε πολλά φάουλ όπως περιμέναμε. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με τα δικά μας παιχνίδια αφού ο Βόλος θα υποδεχτεί στο «Πανθεσσαλικό» την Κηφισιά. Την γλύτωσε φθηνά η ομάδα της Αθήνας αφού κράτησε το μηδέν παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο και είχε ένα πέναλντι κατά της. Ο Βόλος ψάχνει την παρθενική του νίκη σήμερα αφού τα πράγματα δυσκολεύουν για τους γηπεδούχους. Αμφότερες θα έχουν πρόβλημα αφού θα παλέψουν μέχρι τέλος για την σωτηρία. Θα πάμε με τις κάρτες αλλά και κάποια ειδικά από τους παίκτες της Κηφισιάς.

  • Συνεχίζουμε με τον Ατρόμητο ο οποίος θα κοντραριστεί με τον Παναιτωλικό. Ούτε ο Ατρόμητος έχει βρει νίκη για φέτος και σίγουρα διανύει μία δύσκολη χρονιά. Οι φιλοξενούμενοι μετράνε μία νίκη και αυτήν ήρθε την προηγούμενη αγωνιστική με τον Βόλο. Θα πάμε με τους γηπεδούχους που πιστεύω πως θα βρουν επιτέλους την πρώτη τους νίκη.

  • Στην Γερμανία τώρα και συγκεκριμένα στην δεύτερη κατηγορία η Σάλκε θα υποδεχτεί το Αννόβερο. Οι γηπεδούχοι φαίνονται χαμένοι μετά τον υποβιβασμό αφού βρίσκονται στην τρίτη θέση από το τέλος και μετράνε τέσσερις διαδοχικές ήττες. Από την άλλη το Αννόβερο έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας άρα πιστεύω εύκολα θα βρει τουλάχιστον ένα γκολ. Πρώτη επιλογή το goal/goal.

  • Μένουμε στην κατηγορία αφού η Χέρτα Βερολίνου θα κοντραριστεί με την Πάντερμπορν. Αμφότερες είναι αρκετά επιθετικές άρα πιστεύω θα δούμε γκολ και θέαμα. Ποντάρουμε και εδώ στο goal/goal.

  • Στην Ισπανία η Μαγιόρκα θα υποδεχτεί την Χετάφε σε ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι. Φημίζονται για το σκληρό τους ποδόσφαιρο και οι δύο ομάδες για αυτό θα πάω με τις κάρτες αλλά και κάποια σουτ των γηπεδούχων αφού πιστεύω θα κυριαρχήσουν στο παιχνίδι.

  • Τέλος στην Σουηδία η Βάρμπεργκς θα υποδεχτεί την Ντέγκερφορς που καίγεται για βαθμούς. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται και μαθηματικά στην δεύτερη κατηγορία άρα τα φώτα πάνε στους φιλοξενούμενους. Πάνω από διπλασιασμό πληρώνει το διπλό αλλά εμείς το καλύβουμε με draw no bet.

Super προσφορά γνωριμίας στη Stoiximan!

Τι παίζουμε σήμερα

 

Δυάδα απόδοσης 2.25
14:00

Σάλκε – Αννόβερο

Goal/goal

1.50
14:00

Χέρτα βερολίνου – Πάντερμπορν

Goal/goal

1.50
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.19
17:30

Βόλος – Κηφισιά

Over 4,5 κάρτες

1.46
19:30

Χετάφε – Μαγιόρκα

Over 5,5 κάρτες

1.50
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 7.00
17:30

Βόλος – Κηφισιά

Κάρτα Πέιος

2.80
19:30

Χετάφε – Μαγιόρκα

Κάρτα Τζενέ

2.50
BET: 10 units
Μονό
17:30

Βόλος – Κηφισιά

Οζέγκοβιτς 1+ σουτ στον στόχο

1.90
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.13
18:30

Βάρμπεργκς – Ντέγκερφορς

2 dnb

1.55
20:00

Ατρόμητος – Παναιτωλικός

1 dnb

1.38
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending